FB Promo
Video: Dan Chișu - Website Story - Să ajungi să te spovedești pe net pentru că biserica nu există
Vizite: 6518
7 mai 2010
Video: Dan Chișu - Website Story - Să ajungi să te spovedești pe net pentru că biserica nu există
Video: Dan Chișu - Website Story - Să ajungi să te spovedești pe net pentru că biserica nu există
Share |

"Website Story", debutul în regia de lungmetraj al lui Dan Chișu, nu este o poveste de adormit copiii, ci una de trezit părinții, spune acesta.

Dan Chișu, cunoscutul om de televiziune și-a facut debutul în cinematografie în calitate de regizor și producător pentru filmul ”Website Story, care va avea premiera pe 14 mai. ” Pelicula aduce în discuție o poveste modernă despre căutare și nesiguranță, atitudini și gesturi care pot da dependență și acțiuni regretabile cu spovedanii inutile pe internet.

”Când treci de la producția de televiziune la producția de cinema e ca un macaz mare, cumera pe vremuri cu osiile. Se schimbă osia, e la alt nivel", spune Chișu, detaliind despre subiectul filmului: ”Ce se poate întâmpla cu un copil scăpat de sub control, cum poate fi în viață câteodată, să-ți dorești să faci ceva și în realitate să nu poți să faci, să faci ceva din greșeală și tocmai cu toată premeditarea poveștii să ajungi să fii nevoit să ajungi să-ți faci spovedania pe net, nu la biserică, pentru că biserica nu mai există”, explică acesta.

Protagonista filmului, Laura o tânără de 18 ani își petrece noaptea într-un club cu prietena ei, Mira. A doua zi nu-și mai aduce aminte nimic și află că Mira a murit. Șocată vrea să afle adevărul și să se răzbune cu orice preț iar povestea răzbunării ei ajunge în final pe inernet, acolo unde a și început.

Sursa: realitatea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.