FB Promo
Vaccinul hexavalent va ajunge in cabinetele medicilor in martie
Vizite: 2858
22 februarie 2017
Share |

Promisiune de la ministrul Sănătății în criza vaccinurilor. Florian Bodog a anunțat astăzi că serul hexavalent - cel care trebuie administrat copiilor la două, patru și unsprezece luni - va ajunge în cabinetele medicilor de familie în luna martie, relateaza Digi24.

În legătură cu vaccinul este în procedură de semnare. Noi am primit ieri fila de buget, pentru vaccinul tetravalent. Vaccinul hexavalent, nu am primit aviz de control financiar preventiv pentru că procedura a fost incorect demarată, motiv pentru care am demarat azi, nu puteam să demarez fără buget, o nouă procedură scurtă pentru a achiziționa vaccinul hexavalent și, în continuare, suntem în căutare de vaccin hepatita B. Noutate: Guvernul introduce un nou vaccin, vaccinul pneumococic pentru copii. Am avut întâlniri aâat cu specialiști din Ministerul Sănătății cât și cu firma producătoare și în luna martie vaccinul va fi pe piață, distribuit în toate direcțiile de sănătate publică,” spune ministrul Sănătății, Florian Bodog.

Sursa: Digi24
Foto: Santé-Médecine - Société
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.