FB Promo
Incendii în Grecia: Aerul a devenit irespirabil
Vizite: 2753
8 august 2021
Incendiu de padure Grecia
Incendiu de padure Grecia
Foto: Incendiu de padure Grecia
Share |

Aerul a devenit aproape irespirabil la Atena, din cauza fumului degajat de incendiile care au ajuns în suburbiile capitalei Greciei. "Închideți toate geamurile și nu ieșiți din case", le-au cerut autoritățile locuitorilor, relatează Hotnews.

Două persoane și-au pierdut viața ca urmare a incendiilor devastatoare din Grecia, potrivit ultimului bilanț, în timp ce sute de pompieri continuă să lupte cu flăcările. Este vorba despre un voluntar în vârstă de 38 de ani care a fost lovit de un stâlp de electricitate în zona de nord a Atenei și de președintele Camerei de Comerț și Industrii a Atenei care a fost găsit inconștient în fabrica sa unde focul a fost extrem de puternic.

Președintele Camerei de Comerț și Industrii Konstantinos Michalos a fost găsit în fabrica sa din Krioneri și a fost dus la spital, unde a fost declarat decesul potrivit unor surse medicale citate de Euronews.

Ofițerii responsabili români au luat legătura cu omologii eleni pentru a stabili locul și modul de organizare a pompierilor din România care, alături de celelalte module internaționale sosite în ajutor, vor interveni să limiteze răspândirii incendiilor din Grecia.

Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.