FB Promo
Va uitati la clipuri pe youtube? In curand s-ar putea sa fiti nevoiti sa platiti pentru a viziona unele clipuri
Vizite: 1930
30 ianuarie 2013
Va uitati la clipuri pe youtube? In curand s-ar putea sa fiti nevoiti sa platiti pentru a viziona unele clipuri
Va uitati la clipuri pe youtube? In curand s-ar putea sa fiti nevoiti sa platiti pentru a viziona unele clipuri
Share |
Site-ul de partajare de fișiere video YouTube, deținut de grupul Google, ar putea introduce o taxă pentru vizionarea anumitor tipuri de conținut, începând din acest an.
 
În acest sens, reprezentanții Google poartă discuții cu creatorii de conținuturi. taxa ar putea fi introdusă începând din ultima parte a acestui an, au declarat persoane apropiate negocierilor pentru The Wall Street Journal.
 
Această strategie vizează atragerea de noi venituri de către YouTube și de cele câteva mii de parteneri ai acestui site. De asemenea, prin această strategie, YouTube ar putea să atragă noi creatori de conținut, care își doresc un alt model de venituri decât cele provenite din publicitatea postată pe site-ul de partajare de fișiere video deținut de Google.
 
Reprezentanții YouTube au mai vorbit despre posibilitatea introducerii unei taxe pentru vizionarea anumitor tipuri de conținut în ultimii ani, astfel că negocierile cu creatorii de conținut nu sunt surprinzătoare.
 

 

Sursa: Arq.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.