FB Promo
Mii de site-uri au fost inaccesibile din cauza Facebook
Vizite: 2020
8 februarie 2013
Mii de site-uri au fost inaccesibile din cauza Facebook
Mii de site-uri au fost inaccesibile din cauza Facebook
Share |
O eroare a aplicației de “Like” de la Facebook de pe toate site-urile a provocat un haos generalizat pentru o scurtă perioadă de vreme pe internet. Toate site-urile care foloseau aplicația au picat, inclusiv nume mari cum ar fi “Huffington Post”.
 
“Pentru o scurtă perioadă a fost un bug care redirecționa oamenii de la site-uri terțe la Facebook Login de pe Facebook.com. Problema a fost rezolvată cu rapiditate”, a declarat un reprezentant Facebook pentru “Huffington Post”.
 

Dar pentru jumătate de oră, oamenii de pe Twitter au reacționat și au anunțat apocalipsa Facebook pe internet, numită Facebookmageddon pe internet. Printre site-urile care au fost inaccesibile au fost Reuters, Soundcloud, Business Insider sau Mashable. 

Sursa: Adevarul
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.