FB Promo
Marius Gheorghe Musan, Millenium Walk (London) | Cea mai buna fotografie de calatorie, The Independent, VIDEO
Vizite: 2659
2 februarie 2013
Millenium Walk din Londra
Millenium Walk din Londra
Foto: Millenium Walk din Londra
Share |

Marius Musan, un fotograf amator din România, a reușit să surprindă juriul unui concurs organizat de ziarul britanic „The Independent” și revista „Wanderlust” și să-și adjudece premierul pentru cea mai bună fotografie de călătorie, relateaza Adevarul.

Pasionat de fotografie din 2011, Musan a câștigat competiția la categoria „Icon”, după ce a surprins o imagine impresionantă pe Millenium Walk din Londra. O galerie completă cu toate imaginile câștigătoare poate fi găsită pe site-ul cotidianului „The Independent”.

Marius Musan spune pe site-ul său personal, mariusmusan.foliopic.com, că „pasiunea lui pentru fotografie este produsul erei digitale”. Se descrie drept un entuziast al fotografiei și recunoaște că mai are mult până își va perfecționa tehnica de fotografiere.

 

Sursa: Adevarul
Foto: mariusmusan.foliopic.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.