FB Promo
Flashmob in patru orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Focsani, Galati
Vizite: 2424
30 martie 2013
Flashmob in patru orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Focsani, Galati
Flashmob in patru orase din Romania: Bucuresti, Iasi, Focsani, Galati
Share |
Peste 500 de dansatori de salsa de la 18 școli de dans din București, Iași, Galați și Focșani vor participa sâmbătă, de la ora 17,00, la un flash mob, care are rolul de a promova dansurile latino.

Participanții la evenimentele care vor fi organizate în spații centrale din cele patru orașe vor dansa liber, fără o coregrafie prestabilită, pentru a arăta natura socială a dansurilor latino. ... citeste mai mult
Sursa: Amos news
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.