FB Promo
Filmul "Și viii plâng" în regia lui Basil Da Cunha a câștigat Trofeul NexT 2013
Vizite: 5117
14 aprilie 2013
Filmul
Filmul "Și viii plâng" în regia lui Basil Da Cunha a câștigat Trofeul NexT 2013
Share |
Coproducția elvețiano-portugheză "Și viii plâng" în regia lui Basil Da Cuhna a câștigat cea de a șaptea ediție a Festivalului Internațional de Film NexT.
 
Juriul competiției, compus din Chris Tidman, Roar Skau Olsen, Michele Driguez, Herve Le Phuez și Radu Jude, au decis acordarea Trofeului coproducției "pentru măiestria cu care acest film prezintă o ficțiune dramatică filtrată prin lentila documentarului, transformând realitatea oamenilor și locurilor într-o experiență metafizică". 
 
Premiul, în valoare de 4.000 de euro, oferit de Institutul Cultural Român, la care se adaugă 2.000 de dolari în servicii digitale de laborator (post producție) oferiți de CineLabs România, a fost înmânat sound designer-ului Felipe Tavares care a mulțumit foarte scurt pentru distincția acordată. 
 
Premiul "Cristian Nemescu" pentru cea mai bună regie, în valoare de 1.000 de euro, oferit de ArCuB, i-a fost acordat regizorului spaniol Chema Garcia Ibarra, realizatorul filmului "Mister" ("Misterio"). 
 

 

Sursa: Agerpres
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.