FB Promo
Chinezii interesati de cinematografele din Europa
Vizite: 2081
10 aprilie 2013
Chinezii interesati de cinematografele din Europa
Chinezii interesati de cinematografele din Europa
Share |

Societatea chineza Dalian Wanda Group negociaza achizitia companiilor europene Odeon & UCI Cinemas si Vue Entertainment. Preluarea oricareia dintre ele va transforma Wanda Group intr-unul dintre cei mai mari proprietari de cinematografe din lume: in martie, firma a cumparat deja reteaua de sali de cinema AMC, care opereaza in SUA si Canada, informeaza Wall Street Journal.

 Odeon & UCI este, potrivit cotidianului citat, una cea mai mare retea europeana si una dintre cele mai mari din lume, cu exceptia Statelor Unite. Ea detine 236 de cinematografe si 2.179 de ecrane in sapte state din Europa, precum si in Brazilia. Este patronata de compania de investitii Terra Firma, care cauta cumparatori pentru o parte din salile sale incepand din 2011. Pana acum, toate incercarile au esuat.

Vue Entertainment detine 120 de cinematograge si 1.150 de ecrane in cinci tari europene si in Taiwan. Spre deosebire de Odeon & UCI, proprietarii Vue Entertainment, o compania privata de investitii Doughty Hanson & Co., nu ar avea de gand sa vanda ceva, precizeaza Wall Street Journal.

Sursa: income magazine
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.