FB Promo
Curs de pregatire privind securitatea cibernetica, in programa scolara
Vizite: 2108
12 mai 2015
Curs de pregatire privind securitatea cibernetica, in programa scolara
Curs de pregatire privind securitatea cibernetica, in programa scolara
Share |

Pe lângă matematică, română și geografie, elevii din gimnaziu ar putea fi pregătiți și în securitatea cibernetică, relateaza Digi24.

Guvernul se gândește să introducă în programa școlară un curs de pregătire privind securitatea cibernetică, în ideea că elevii au acces la internet de la vârste tot mai mici și sunt expuși mai multor riscuri.

La școală, cei mici ar fi învățațí cum să evite accesarea unor adrese de internet suspecte, ar fi instruiți să nu divulge date personale unor terțe părți și să își protejeze emailul sau conturile de pe rețelele de socializare.

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.