FB Promo
Roger Federer despre retragerea din tenis: Nu voi face pasul inapoi din tenis
Vizite: 2365
4 noiembrie 2020
Roger Federer despre retragerea din tenis: Nu voi face pasul inapoi din tenis
Roger Federer despre retragerea din tenis: Nu voi face pasul inapoi din tenis
Share |

Revenirea este programată să aibă loc la Australian Open, anul viitor. Până atunci, Roger Federer a început deja să folosească din nou racheta de tenis și vorbește deschis despre retragerea din sportul de performanță - marele campion elvețian a împlinit 39 de ani pe 8 august, relateaza HotNews.

"Sper că nu vrei să mă întrebi asta, știi că devin foarte furios, foarte supărat!? Normal că glumesc", a spus Roger Federer în fața inevitabilei întrebări despre retragere.

 
"Simt că a mai rămas ceva în mine (n.r. de arătat în circuitul mondial). Și, chiar dacă nu a mai rămas, asta e. Nu voi face pasul înapoi din tenis.
 
Nimic nu s-a schimbat, încă lupt din plin pentru a reveni pe teren. Îmi doresc să fiu pe teren, îmi face plăcere să joc împotriva legendelor din acest sport și a celor mai buni jucători din lume. Nu mă voi retrage prea curând", a concluzionat Mister Perfect.
 
Sezonul 2020 a fost cel în care Federer a disputat cele mai puține meciuri din întreaga carieră: 6 (5 victorii și o înfrângere). De asemenea, 2020 a fost, alături de 2016, anul în care campionul de la Basel nu și-a trecut în palmares niciun titlu ATP. Reamintim că Roger are 103 competiții câștigate de-a lungul carierei (1242 de victorii și 271 de înfrângeri).

Clasamentul detaliat al titlurilor de Grand Slam:

1 Roger Federer, Rafael Nadal 20
3 Novak Djokovic 17
4 Pete Sampras 14
5 Roy Emerson 12
6 Rod Laver, Bjorn Borg 11 etc.

Roger Federer, 39 de ani (6 AO, 1 RG, 8 W, 5 USO)
Rafael Nadal, 34 de ani (1 AO, 13 RG, 2 W, 4 USO)
Novak Djokovic, 33 de ani (8 AO, 1 RG, 5 W, 3 USO)
Sursa: HotNews
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.