FB Promo
JO | Noapte magică la Tokyo: Aur și argint pentru România la canotaj
Vizite: 2499
28 iulie 2021
Simona Radiș și Ancuța Bodnar la Jocurile Olimpice
Simona Radiș și Ancuța Bodnar la Jocurile Olimpice
Foto: Simona Radiș și Ancuța Bodnar la Jocurile Olimpice
Share |

Ziua de miercuri de la Tokyo este una de excepție pentru România, pentru că s-au câștigat două medalii în mai puțin de o oră, relateaza Eurosport.ro

 La finalul probei de dublu vâsle feminin, în care au devenit campioane olimpice, sportivele, ambele în vârstă de 22 de ani - Simona Radiș și Ancuța Bodnar - au adus României prima medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Ele au declarat că acum, la capătul a doi ani de muncă grea, au simțit „mândrie, fericire și eliberare”.

La nici o oră distanță, în arena olimpică a intrat și echipajul de patru rame masculin, format din Mihăiță Țigănescu, Mugurel Semciuc, Ștefan Berariu și Cosmin Pascari. Cu aceeași foame de rezultate, tricolorii au rulat aproape perfect, fiind despărțiți doar de 37 de sutimi de titlul olimpic. Oricum, performanța lor este la fel de spectaculoasă, dacă ținem cont că este primul echipaj masculin care a urcat pe un podium olimpic în ultimii 29 de ani. 

Sursa: Eurosport
Foto: Eurosport
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.