FB Promo
Covid-scepticii sa nu mai vina la spital, daca se infecteaza!
Vizite: 2677
8 octombrie 2020
Covid-scepticii sa nu mai vina la spital, daca se infecteaza!
Covid-scepticii sa nu mai vina la spital, daca se infecteaza!
Share |

Medicul Cristian Oancea, managerul Spitalului de Boli Infectioase “Victor Babes” din Timisoara, a criticat mesajele transmise in spatiul public de persoanele care iau in deradere masurile de protectie sanitara, in special purtarea mastii, relatează ImpactPress.

Pe motiv ca le incalca drepturile, si le-a transmis Covid-scepticilor ca, daca se infecteaza, sa nu mai vina la spital, daca oricum nu cred in virus. “Sa se trateze cu terapii alternative, sa nu incarce sistemul sanitar”, a spus medicul, la Digi24.

Acesti oameni dau semnale foarte proaste, acesti oameni care nu cred, nu poarta masca sau iau in deradere toate aceste masuri ale noastre, ii rugam sa nu mai vina la spital daca fac Covid. Sa se trateze cu tot felul de masuri alternative, cu tot felul de terapii alternative. Daca nu crezi, de ce sa mai incarci sistemul sanitar?

Pe de alta parte, e dreptul fiecaruia sa faca ce vrea cu viata lui.

Conform ImpactPress, ziua de joi 08.10.2020 a fost numită Joia NEAGRA! Romania a depasit pragul de 3000 de cazuri de persoane infectate cu Covid-19 intr-o singura zi! Timisul, pe locul IV in clasamentul imbolnavirilor.

Record absolut de noi cazuri de Covid-19, depistate in Romania in ultimele 24 de ore: 3130 de persoane au fost testate pozitiv la noul coronavirus, in conditiile in care a fost prelucrat cel mai mare numar de teste, intr-o singura zi, de la inceputul pandemiei: 30.191.
Au fost raportate, de asemenea, 44 de decese,iar 607 pacienti sunt internati la ATI. Timisul se afla pe locul IV in clasamentul imbolnavirilor din ultimele 24 de ore, cu 142 de cazuri, dupa Bucuresti (549), Iasi (193) si Bacau (150). Numarul total de persoane internate cu COVID-19 este de 8.491.
Sursa: ImpactPress
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.