FB Promo
Israelul interzice un post TV evanghelic din SUA ca sa nu-i converteasca pe evrei la crestinism
Vizite: 2370
28 iunie 2020
Israelul interzice un post TV evanghelic din SUA ca sa nu-i converteasca pe evrei la crestinism
Israelul interzice un post TV evanghelic din SUA ca sa nu-i converteasca pe evrei la crestinism
Share |

Consiliul Național al Audiovizualului din Israel a decis interzicerea difuzării pe teritoriul țării a postului evanghelic american GOD TV, pe motiv că acesta ar încerca să-i convertească pe evrei la creștinism, informează Time of Israel.

Conform deciziei autorității din domeniul audiovizual, furnizorii de cablu au la dispoziție 7 zile să scoată acest post din grila de programe. Retragerea licenței este cauzată de faptul că reprezentanții acestei televiziuni „ar fi mințit” când au declarat că postul se adresează exclusiv publicului creștin din Israel.

 

Astfel, membrii consiliului audiovizualului din Israel acuză rețeaua evanghelică creștină din SUA că, în realitate, „urmărește să-i țintească pe evrei cu conținut creștin”.

 

Rețeaua internațională de televiziune evanghelică God TV a lansat, la finele lui aprilie, un astfel de canal în Israel, preluat de un furnizor de cablu israelian.

Decizia a provocat critici și nemulțumiri în Israel. Ministrul Comunicațiilor de la acea vreme a acuzat God TV că este un „post TV misionar”, al cărui scop îl reprezintă convertirea evreilor la creștinism.

„Acest canal are un conținut creștin care se adresează evreilor, contrar celor declarate de reprezentanții postului, la solicitarea licenței TV, când au spus că e vorba doar de un canal destinat creștinilor”, a declarat președintele CNA din Israel.

GOD TV este o rețea de televiziune evanghelică prezentă în circa 200 de țări și are, conform spuselor reprezentanților săi, o audiență mondială de sute de milioane de telespectatori.

Sursa: Digi 24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.