FB Promo
Șapte țări din UE, inclusiv România, evidențiază rolul important al energiei nucleare
Vizite: 3546
26 martie 2021
Șapte țări din UE, inclusiv România, evidențiază rolul important al energiei nucleare
Șapte țări din UE, inclusiv România, evidențiază rolul important al energiei nucleare
Share |

Șapte țări din cadrul Uniunii Europene, inclusiv România, au trimis o scrisoare Comisiei Europene prin care evidențiază rolul important al energiei nucleare, contestat de Germania și Austria, informează Agenția France-Presse și cotidianul Le Figaro, relatează Mediafax

„Este un apel de urgență pentru a asigura reguli mai echitabile pentru energia nucleară, în Uniunea Europeană, fără a o exclude din politicile și avantajele climatice și energetice", afirmă, în scrisoare, președintele Franței, Emmanuel Macron, și premierii din România, Ungaria, Polonia, Cehia, Slovacia și Slovenia. Scrisoarea are data de 19 martie, dar a fost publicată joi de Guvernul Poloniei. Apelul intervine în contextul dezbaterilor de la Bruxelles privind o nouă "taxonomie" ecologică europeană, prin care ar urma să fie condiționat accesul la finanțări și investiții în următorii ani.

 

Sursa: Mediafax

Autor: Mihai Draghici
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.