FB Promo
Pacient: - Operatie reusita! Chirurg: - Materiale de sutura!
Vizite: 5142
12 ianuarie 2010
Pacient: - Operatie reusita! Chirurg: - Materiale de sutura!
Pacient: - Operatie reusita! Chirurg: - Materiale de sutura!
Share |
CHIRMAX - un brand foarte cunoscut în Europa, în domeniul medical, s-a lansat în premieră în România, la Timișoara, prin Chirmax Surgical Sutures. Aceasta oferă o gamă completă de materiale de sutură – indispensabile și vitale intervențiilor chirurgicale clasice, reconstructive, microchirurgicale, estetice, stomatologice, precum și domeniului veterinar.

Astăzi, lumea medicală admite că succesul unei intervenții chirurgicale este condiționat și de proprietățile materialelor folosite. De aceea, interesul pentru produsele de cea mai bună calitate este într-o continuă creștere. Pe lângă caracteristicile tehnice, care asigură rezultate estetice și funcționale superioare, succesul e determinat de un raport avantajos calitate/preț. Chirmax Surgical Sutures din Timisoara este importator unic si reprezentant Chirmax in Romania oferind fire de sutură de calitate, la un preț competitiv.

Firele de sutură sunt ambalate în folie de aluminiu, cea mai sigură protecție la ora actuală împotriva desterilizării. Pe ambalaj sunt indicate caracteristicile firului și ale acului (compoziție, resorbabilitate, dimensiuni, culoare, etc.).

Acul este prezentat în mărime naturală, permițând utilizatorului o apreciere imediată a dimensiunii și formei sale. De asemenea, sunt furnizate informații privind condițiile de depozitare și termenul de garanție, precum și numărul de serie al produsului pentru a-i permite trasabilitatea. Acest ambalaj se desface ușor, iar pe ambalajul interior sunt menționate aceleași informații. Acul este rezistent, iar firul este bine fixat.

Noutatea constă și în modul de prezentare a produselor de către Chirmax pe site-ul www.chirmax.ro folosind o selecție interactivă în catalogul de produse. Pe lângă rolul de importator, acesta și-l însușește și pe cel de consultant. Vi se pun la dispoziție detalii privind caracteristicile materialelor de sutură, criterii care pot orienta alegerea acestora în funcție de calitățile necesare și de condițiile de lucru, informatii de actualitate, documentate și în curând știri din domeniul medical.

You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.
Sursa: chirmax.ro
Foto: www.chirmax.ro
Autor: Dr. Vladislav Gyebnar
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.