FB Promo


INFOO.RO este un proiect inițiat de SC Business Plus SRL & Fundația Student Plus Timișoara care urmărește crearea și dezvoltarea unei baze de date despre Timisoara. Infoo Cultural a fost inițiat cu sprijinul Consiliului Județean Timiș - Comisia de Cultură. Portalul INFOO.RO îți oferă posibilitatea de a căuta oricând, orice fel de informație legată de Timișoara.

Acest portal a fost creat pentru a avea o sursă completă de informații despre Timișoara, care sa fie în permanență actualizată, iar tu să poți avea acces la informațiile de care ai nevoie!

Poți găsi tot ceea ce cauți cu ajutorul unui motor de căutare performant și afișarea rezultatelor căutării cu ajutorul unei hărți interactive digitizate.

Premieră în România la Timișoara - Harta interactivă Timișoara

 

Portalul INFOO Timișoara a particularizat prima hartă interactivă online pentru Timișoara cu facilităti în premieră în România:
1. Direcții auto în Timișoara între două locații cu prezentarea traseului pe hartă si descrierea acestuia în românește
2. Codul poștal automat plasat pe harta interactivă
3. Scriptul hărții (codul html) pentru programatori și pentru cei care doresc să-și posteze harta pe propriul site
4. Cautare interactivă după denumirea nouă sau veche a strazilor din Timișoara

Contactați-ne prin email office@business-plus.ro sau prin transmiterea unui mesaj în Contact pentru a ne transmite orice sugestii sau întrebări despre WWW.INFOO.RO.


Puteți apela la serviciile noastre și vă vom garanta succesul apariției pe "autostrăzile informației - world wide  web" prin:
  1. Afișare preferențială / Link sponsorizat: Gold, Silver, Bronze
  2. Banner de publicitate în diverse locații ale portalului
  3. Alte servicii auxiliare

Așteptăm să vă înregistrați gratuit și să administrați informația dumneavoastră (firmă, instituție, informații utile, etc.).


Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.