FB Promo

Weekend la munte cu tata

Vizite: 1141
Data inceput: 18 iunie 2015
Ora inceput: 15:00
Data sfarsit: 21 iunie 2015
Ora sfarsit: 13:00
Locatie eveniment: Tabăra Creștină Brădățel
Se adreseaza: Copiilor (băieți și fete) și tăticilor
Weekend la munte cu tata
Weekend la munte cu tata
Share |

În perioada 18 - 21 Iunie 2015 Tabăra Creștină Brădățel organizează un weekend la munte cu tata.Aceast eveniment îți oferă posibilitatea să petreci un timp de neuitat, o bună amintire atât pentru tine cât și pentru copilul tău.
Prin acest program tabăra își dorește să reducă distanța dinte tată și fiu sau fiică și să îi facă pe cei doi să se apropie tot mai mult, să petreacă timp împreună, să se încurajeze reciproc.


Tabăra este adresată tăticilor cu copii, baieți și fetițe cu vârsta cuprinsă între 5 până la 14 ani, însă se aceptă și excepții.
 
Într-una din zile se va face o excursie la Barajul "Gura Apelor" de pe Retezat iar la întoarcere se va coborâ cu bicicleta. Dacă aveți biciclete, vă rugăm să le aduceți. Cei care nu doresc să coboare cu bicicleta vor fi aduși în tabără cu mijloacele de transport cu care au urcat.

Mai multe informații la http://bradatel.ro/index.php?pagina=Weekend_cu_tata.

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.