FB Promo

1 mai si Paste 2013 | Orar banci, Posta Romana, agentia CFR, Cargus

Vizite: 24348
Categorie: shopping
Data inceput: 29 aprilie 2013
Data sfarsit: 7 mai 2013
Locatie eveniment: Volksbank, Nextbank, CEC Bank, CFR, BCR, Raiffeisen Bank, BRD, Bancpost, Cargus
1 mai si Paste 2013 | Orar banci, Posta Romana, agentia CFR, Cargus
1 mai si Paste 2013 | Orar banci, Posta Romana, agentia CFR, Cargus
Share |

1 mai si Paste 2013 (5-6 mai)

BCR

BCR a luat toate masurile pentru a asigura colectarea numerarului de la clientii bancii. Totodata, va fi asigurata si alimentarea cu cash a bancomatelor (ATM), a automatelor de schimb valutar (ASV) si a masinilor multifunctionale (MFM) ce vor fi permanent la dispozitia clientilor, 24 de ore din 24, 7 zile din sapte inclusiv sarbatorile legale, spun reprezentantii BCR.

 
Raiffeisen Bank
 
Zilele de 1,5 si 6 mai sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor.
 
Banc Post
 
In perioada 1-6 Mai, unitatile Bancpost vor functiona conform programului normal, cu exceptia zilelelor de 1 si 6 Mai, zile de sarbatoare legala, cand vor fi inchise. Va reamintim ca programul de lucru cu publicul se desfasoara in intervalul orar 09.00-17.00.
 
BRD
 
Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 1, 5 si 6 mai, cu exceptia celor situate in mari magazine, mall-uri si in aeroportul Henri Coanda (Visa Tax), dar si a agentiilor Bran, Poiana Brasov si Sinaia, care vor functiona potrivit unui program special.
 
In ceea ce priveste serviciile oferite de contact center-ul BRD, pe 1, 5 si 6 mai vor fi disponibile optiunile automate de consultare sold/operatiuni si serviciile de urgenta dedicate posesorilor de carduri si utilizatorilor Multix/BRD@ffice, iar pe 4 mai serviciul Vocalis va fi disponibil cu toate optiunile intre orele 8.00 si 16.00.
 
Banca precizeaza ca serviciul Vocalis se afla la dispozitia clientilor pentru informatii generale/subscrieri/suport produse si servicii BRD, precum si pentru operatiuni (plati facturi/ transferuri intra si interbancare).
 
VOLKSBANK

Sucursalele Volksbank Romania vor fi inchise pe 1 mai si 6 mai, zile nelucratoare conform legii. Toate unitatile  vor avea program de lucru cu publicul normal: Luni - Vineri, 09.00 - 17.30 in zilele de 2, 3, 7 mai.

 
NEXTBANK
 
În zilele de 1 și 6 Mai, sucursalele și agențiile băncii, inclusiv cele care își desfășoară activitatea în cadrul magazinelor comerciale, nu vor avea program cu publicul. Joi, 2 Mai și Vineri, 3 Mai sucursalele și agențiile vor avea program normal 9:00 -17:00, cu excepția agențiilor din cadrul centrelor comerciale, care vor avea program 10:00 - 19:00. Sâmbătă, 4 Mai nu vor avea program de lucru cu publicul sucursalele din cadrul centrelor comerciale. 

Serviciul de call center, NexteCall, nu va avea relații cu publicul în zilele de 1 și 6 Mai. 

NexteOnline, serviciul de internet banking al băncii, și NexteMobile, serviciul de mobile banking, sunt disponibile nonstop în acest interval. De asemenea, cardurile și ATM-urile băncii vor funcționa în regim normal. 
 
CEC Bank

Program de lucru cu publicul in perioada Sarbatorilor de Paste
- 1 mai: inchis
- 2-3 mai: deschis
- 4-6 mai: inchis
- 7 mai: deschis 
 
Agentii CFR

în zilele de 01, 02, 04, 05, 06 mai a.c., toate agențiile de voiaj CFR vor fi închise.
·   în ziua de 03 mai a.c., vor fi deschise următoarele agenții între orele 10.00-17.30: București, Craiova, Târgu Jiu, Pitești, Timișoara, Arad, Sibiu, Iași, Botoșani, Vaslui, Piatra Neamț, Suceava, Bacău.
 
POSTA ROMANA

Pe data de 1 mai, toate subunitațile poștale din mediul urban și rural vor fi inchise. In zilele de 2 și 3 mai, acestea vor lucra intr-un singur schimb, in program 8-16. Celelalte tipuri de subunitați poștale (agenții poștale, circumscripții poștale rurale) va fi program de lucru normal. Pe data de 4 mai, Oficiul Poștal Piatra Neamț 1 va fi deschis intre orele 9-13, program normal de lucru aferent zilei de sambata. In data de 6 mai 2013, toate subunitațile poștale din mediul urban și rural vor fi inchise. 

CARGUS ROMANIA

Spune-ti parerea
Curier
03 Septembrie 2013, 15:59
Posta Romana organizeaza o licitatie deschisa pentru achizitia unui numar total de 35 de autoutilitare noi prin contractarea unei finantari de tip leasing financiar pentru o perioada de 36 de luni (cu dobanda fixa si avans zero), servicii de intretinere pe intreaga perioada de leasing (pentru o limita de 100.000 km), precum si servicii de asigurare CASCO pentru 3 ani si servicii de asigurare RCA pentru 1 an, potrivit unui anunt postat joi in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP). Valoarea estimata a contractului este de 480.500 de euro (inclusiv TVA) si achizitia se va face din surse proprii. <a href="*****"><abbr title="posta romana">posta romana</a>
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.