FB Promo

Libraria Carturesti

Vizite: 5586
Strada Florimund Mercy, nr. 7
Timisoara
T: 0256/437136; 0788776371
Web: www.carturesti.ro
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
CARTE, CEAI, MUZICA, DICHIS
Cărturești este un concept store care funcționează ca o librărie și ca agent cultural implicându-se activ în revitalizarea vieții artistice din România și în campanii de responsabilizare socială. Încă de la deschiderea primei librării la sfârșitul anului 2000, Cărturești și-a propus să schimbe trendul pe piața de carte aflat în declin la acea dată, să promoveze calitatea și valoarea punând nevoile clienților pe primul plan. Modul de abordare al pieței a fost mereu unul indirect și neagresiv, folosind strategii inovative și forme ludice de promovare. Principala realizare este aceea că a reusit să impună un nou mod de a comercializa cărțile. O vizită în oricare dintre librăriile Cărturești devine o experiență în sine. Pe lângă o selectie foarte bogată de cărți, muzică și filme de artă, cumpărătorii ascultă muzică bună, beau un cei aromat sau pot vedea expuse lucrări ale unor artiști cunoscuți și apreciați, în spații al căror design îl semnează arhitecți apreciați și inovatori. Și dacă se vorbește atât de mult despre librăriile Cărturești atunci asta se întâmplă pentru că aici găsești întotdeauna mai mult decât cărți.

CRONOLOGIE
După numai trei ani, Cărturești și-a deschis o nouă librărie în București într-o frumoasă casă de secol 19 cu o suprafață de 500mp, fiind cea mai mare investiție de capital făcută într-o librărie din România. La începutul anului 2006, Cărturești își deschide librării în alte două orașe importante, Timișoara și Iași. Urmează apoi Cluj, Constanța și Suceava. În august 2008 este inaugurată librăria din cadrul Muzeului Țăranului Român din București iar începând cu luna noiembrie Cărturești ajunge și în Constanța și Suceva. Suprafața librăriei din Iași se dublează și ajunge la 600mp fiind redeschisă publicului la începutul lunii decembrie 2008. În prezent, librăria din Str. Arthur Verona este cea mai mare librărie din București, extinsă prin achiziționarea unei case de patrimoniu pe terenul căreia ați fi putut vedea astăzi un bloc de 11 etaje.

VALORI
Cărturești este un brand urban care și-a atras o comunitate de cumpărători fidelă ce caută în permanență moduri alternative de a-și satisface nevoile intelectuale. Cărturești a reușit să creze prin valorile în care crede: inovație, promovarea valorilor autentice, flexibilitate, permanenta căutare și dezvoltare personala si profesionala, un spațiu și o atmosferă dedicată celor care știu să savureze plăcerile vieții și sunt iubitori de cărți valoroase și produse culturale de calitate.

CATEVA CIFRE
Cărturești lucrează cu peste 300 de furnizori din țară și din străinătate, oferind peste 15 mii de cărți diferite, 5000 mii de albume muzicale, 1500 albume artă, 500 filme și 400 de sortimente de ceaiuri din întreaga lume. Cărturești găzduieste anual peste 300 de evenimente culturale. În librăriile Cărturești au avut loc întâlniri cu unii dintre cei mai cunoscuți scriitori și artiști din lume, printre care Mario Vargas Llosa, Ibrahim Ferrer, Pascal Bruckner, Jonathan Coe sau Frederic Beigbeder.
Evenimente
Share |
Adresa: Strada Vasile Voiculescu, nr. 22 , 031236, Bucuresti
Telefon: 0726664900
"PrintreCarti" vine in intampinarea iubitorilor de carte cu acest blog dedicat exclusiv comunicatelor de presa pe teme literare. Aici vei gasi noutati si recomandari din universul literar plin de culo...mai multe detalii
Adresa: Strada Cetatii, nr. 10 , 420129, Bistrita
Telefon: +40 (0)263 232 288
Importator si distribuitor de papetarie-birotica, produse de ambalare (folie stretch, benzi adezive, banda pp, accesorii), distribuitor de echipamente de birou si consumabile it si produse administrat...mai multe detalii
Adresa: Bulevardul General Ion Dragalina, nr. 4, Timisoara
Telefon: 0256-491617
Adresa: Piata Iancu Huniade, nr. 1, Timisoara
Telefon: 0356 805935
Stampile Ultimark in 15 minute. Comerecialiam stampile Ultimark si Trodat, tusuri, tusiere. Va asteptam! ...mai multe detalii
Adresa: Strada STRAJA, nr. 1 , bl 62 , 40861 , sector4, Bucuresti
CARTE - DISTRIBUTIE, DEPOZITE...mai multe detalii
Adresa: Soseaua PIPERA 44, Bucuresti
Telefon: 021/2089418
AMBALAJE...mai multe detalii
Adresa: Strada Paris, nr. 2 , 300003, Timisoara
Telefon: 0256 499 704 / 0256 295 772
Birotica Echipamente...mai multe detalii
Adresa: Calea Sagului, nr. 100, Timisoara
Etichete Ambalaje...mai multe detalii
Adresa: Bulevardul General Ion Dragalina, nr. 43, Timisoara
Telefon: 0256/472631
Birotica - Echipamente, Accesorii...mai multe detalii
Adresa: Strada George Cosbuc, nr. 5, Timisoara
Telefon: 0256/437326
Birotica Echipamente COMPUTERE (CALCULATOARE) - Comerț ...mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.