FB Promo

Grupul Librarium

Vizite: 5354
Bulevardul Ghencea, nr. 154A , sector6
Bucuresti
T: (021) 314.20.10
F: (021) 314.20.41
Email: http://www.grupullibrarium.ro
Web: http://www.grupullibrarium.ro
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
De ce Librarium?

1. Pentru ca Librarium e cea mai mare librarie din oras, dar reuseste sa îti dea sentimentul de „acasa”. Mirosul de cafea proaspata CA LA CARTE, muzica preferata, filmele pe care le cauti, lecturile care te relaxeaza.
2. Pentru ca aici gasesti foarte repede pe raft noutatile//nOILE NOASTRE, topurile//BOOK ME si recomandarile//DIN CARTEA CASEI.
3. Pentru ca la Librarium si voi puteti face recomandari, iar daca va place la nebunie o carte trebuie doar sa o duceti în sectiunea FII DE CARTEA MEA!
4. Pentru ca avem CEL MAI BUN LIBRAR din oras.
5. Pentru ca nu avem promotii doar de Ziua Copilului, dar si de Ziua Dansului, Ziua Mersului pe Jos sau Ziua Dunarii. Promovam cumpatarea si ca sa nu te prinda reducerile nepregatit: PUNE DEOPARTE, PUNE DE-O CARTE!
6. Pentru ca ne-am gândit la o selectie de carti fundamentale//ESENTA FACE DIFERENTA pentru cei initiati si la o selectie de carti de initiere pentru cei dornici. O gasiti la raft în sectiunea FACETI CUNOSTINTE CU…
7. Pentru ca la noi poti lasa o carte citita ca sa împrumuti alta carte din anticariatul interactiv pentru cei SARACI, DAR CI(ns)TITI.
8. Pentru ca la noi te poti vedea cu prietenii la o cafea sau o proiectie de film, poti participa la un club de lectura sau la un moment de teatru. Treceti negresit si pe la CAMERA COPIILOR. Aviz amatorilor de ateliere de creatie.
9. Pentru ca vrem sa „facem” copaci din cartile pe care le citim împreuna. La fiecare 724 carti vândute plantam un copacel în oras.
10. Pentru ca locul în care ne aflam are propria sa istorie, si motivul pentru care ne aflam aici este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla acestei cladiri. Sa gazduiasca cea mai frumoasa librarie din oras.

Librarii

Fiecare locație Librarium este aparte, în primul rând pentru că se adaptează la stilul clădirii care o găzduiește (casele alese sunt situate de regulă în centrul istoric al orașului, sunt restaurate și redate publicului ca opere de artă în sine). La Timișoara librăria poate părea spectaculoasă și impozantă, iar la Cluj primitoare și familiară. La Iași am descins într-o locație care parcă abia ne aștepta.

Însă, indiferent că ești în Timișoara, Cluj sau Iași, negreșit vei putea servi o cafea aromată și tare (la prețuri prietenoase dimineața) în zona de cafenea, vei putea cumpăra o sumedenie de obiecte frumoase din zona de cadouri, vei găsi muzică și filme de calitate.

Cartea de nisip//Timișoara
Book Corner//Cluj-Napoca
Avant-Garde//Iași
Evenimente
Share |
Adresa: Bulevardul IANCU DE HUNEDOARA, nr. 42bis , ap 3 , sector1, Bucuresti
Telefon: 021/3113651 021/3111406
COPIATOARE - SERVICE, CONSUMABILE BUCURESTI BIROTICA - SERVICE...mai multe detalii
Adresa: Bulevardul strada Vasile Voiculescu, nr. 22 (sector 3), nr. 22 , 031236, Bucuresti
Telefon: 0726664900
Printre Cărți este un anticariat online care se ocupă cu vânzarea de cărți vechi și noi. Nu suntem nișați pe o sub-categorie de cărți, ci vindem cărți din toate dome...mai multe detalii
Adresa: Strada STRAJA, nr. 1 , bl 62 , 40861 , sector4, Bucuresti
CARTE - DISTRIBUTIE, DEPOZITE...mai multe detalii
Adresa: Strada Emile Zola, nr. 10 , 300438, Timisoara
Telefon: 0256 464527
BIROTICĂ - Copiatoare - Comerț COMPUTERE (CALCULATOARE) PAPETĂRIE - Comerț COMPUTERE (CALCULATOARE) - Consumabile (imprimante) BIROTICĂ - Service și consumabile ...mai multe detalii
Adresa: Strada Bucegi, nr. 11, Timisoara
Consumabile remanufacturate si originale pentru imprimare - cartuse toner, inkjet, ribon, film termic, toner bulk, cerneala, refill-kit...mai multe detalii
Adresa: Strada Regimentul 5 Vanatori, nr. 1 , ap 6 , 300086, Timisoara
Telefon: 0256 432151
Firma Complex Art srl s-a infiintat in anul 2004 avand domeniu de activitate importul si distribuirea materialelor da arta, creativ hobby, arhitectura, arta religioasa, pensule cosmetice, etc....mai multe detalii
Adresa: Bulevardul General Ion Dragalina, nr. 4, Timisoara
Telefon: 0256-491617
Adresa: Strada Victor Vlad Delamarina, nr. 1, Timisoara
Telefon: (0256).433.094
Mai nou ne gasiti pe str. Victor Vlad Delamarina, nr. 1 (intrarea de pe Alba Iulia).

Dacă ne-ați vizitat până acum, aici vă puteți spune părerea despre noi.

De-o f...mai multe detalii

21 

Adresa: Calea Sagului, Timisoara
Telefon: 0256/452556
Adresa: Strada Sabin Dragoi, nr. 7 , 305500, Lugoj
Telefon: 0256 354 260
Birotica si papetarie. Serigrafie si stampile...mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.