FB Promo

Biserica Baptista Dragostea Arad

Vizite: 3207
Strada Dorobantilor, nr. 21-25 , 310055
Arad
T: 0257 280 961, 0357 404 114
Email: contact@bisericadragostea.ro
Web: http://www.bisericadragostea.ro/
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
Noi credem că Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu deplin inspirat și fără nicio eroare în toate afirmațiile ei. De aceea punem accent pe cunoașterea și aplicarea lui în toate segmentele vieții. Adevărata schimbare în viața oamenilor o poate produce Cuvântul Scripturii predicat și prezentat în puterea și autoritatea Duhului Sfânt. 2 Timotei 3:16-17 - Toată Scriptura este insuflată de Dumnezeu și de folos ca să învețe, să mustre, să îndrepte, să dea înțelepciune în neprihănire, pentru ca omul lui Dumnezeu să fie desăvârșit și cu totul destoinic pentru orice lucrare bună.

Noi credem în puterea rugăciunii și vrem ca ea să ocupe un loc important în viața noastră de biserică. Orice lucrare vrem să fie pregătită în rugăciune și fiecare membru vrem să fie susținut și să-i susțină la rândul lui pe alții în rugăciune. Iacov 5:1 - Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.

Noi credem că împlinind Marea Poruncă și Marea Trimitere Îi aducem glorie lui Dumnezeu, zidim Biserica Lui și suntem o bună mărturie în lume. Matei 28:19-20 - Duceți-vă și faceți ucenici din toate neamurile, botezându-i în Numele Tatălui și al Fiului și al Sfântului Duh. Și învățați-i să păzească tot ce v-am poruncit. Și iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârșitul veacului. Amin.

Credem că responsabilitatea lucrării le aparține tuturor membrilor și de aceea îi încurajăm atât individual, cât și în grupuri mici sau în serviciile divine, să-și exercite darurile spirituale și să-L slujească pe Dumnezeu cu toată puterea lor la maximul capacității pe care le-a dat-o Domnul. Psalmul 45:1 Cuvinte pline de farmec îmi clocotesc în inimă și zic: "Lucrarea mea de laudă este pentru Împăratul!" Ca pana unui scriitor iscusit să-mi fie limba!

Credem că o biserică trebuie să fie ca o familie și că ea nu poate fi mai mult decât sunt familiile ce o compun. De aceea vrem să încurajăm viața de familie, unde fiecare trebuie să știe să-și asume rolul pe care l-a lăsat Dumnezeu pentru el. Iosua 24:15 - Cât despre mine, eu și casa mea vom sluji Domnului.

Vrem să fim o biserică motivată de credincioșie, și nu de succes în tot ceea ce avem de făcut. Vrem ca fiecare membru să fie credincios lucrului încredințat lui. 1 Corinteni 4:2 - Încolo, ce se cere de la ispravnici, este ca fiecare să fie găsit credincios în lucrul încredințat lui.

Mai mult decât orice vrem să fim o biserică care-L așteaptă pe Domnul ei și de aceea fiecare ocazie când suntem împreună vrem să fie ca o repetiție generală pentru cer. Luca 12:36 - Și să fiți ca niște oameni care Îl așteaptă pe stăpânul lor să se întoarcă de la nuntă, ca să-i deschidă îndată, când va veni și va bate la ușă.
 
Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ
Share |
Adresa: Strada Taborului, nr. 20, Timisoara
Telefon: 0256 420 104
Adresa: Strada Martir Dumitru Juganaru, nr. 10, Timisoara
Adresa: Strada Zavoi, nr. 12, Timisoara
Telefon: 0256 436 362
Biserica Crestina Baptista...mai multe detalii
Adresa: Strada Bolyai Ianos, nr. 4, Timisoara
Telefon: 0256 434 885
Romano-Catolica...mai multe detalii
Adresa: Strada Borzesti, Timisoara
Telefon: 0256 213 561
Adresa: Strada Ardealului, nr. 62, Timisoara
Telefon: 0256 493 732
Adresa: Aleea Azurului, nr. 11, Timisoara
Telefon: 0256 273 227
Reformata...mai multe detalii
Adresa: Strada Ioan Slavici, nr. 54, Timisoara
Telefon: 0256 217 111
Romano-Catolica...mai multe detalii
Adresa: Strada Episcop Augustin Pacha, nr. 4, Timisoara
Telefon: 0256 490 081, 433 054
Romano-Catolica...mai multe detalii
Adresa: Piata Victoriei, nr. 2, Timisoara
Catedrala Ortodoxa din Timisoara (sau Catedrala Mitropolitana) este cel mai mare edificiu religios din Timișoara, catedrala a Mitropoliei Banatului cu hramul "Trei Ierarhi". A fost construita intre 19...mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.