FB Promo

Festivalul Berii Timisoara 2014 - OktoberFest

Vizite: 1036
Categorie: festivaluri
Data inceput: 16 octombrie 2014
Data sfarsit: 19 octombrie 2014
Locatie eveniment:
Festivalul Berii Timisoara 2014 - OktoberFest
Festivalul Berii Timisoara 2014 - OktoberFest
Share |

O traditie germana adoptata dupa modelul autentic bavarez, rauri de bere, muzica germana, fanfara, specialitati culinare bavareze si jocuri cu premii la Oktoberfest Timisoara 2014

Daca la Brasov se sarbatoreste de cativa ani, anul trecut s-a tinut si la București, in 2014 celebrul Oktoberfest din capitala Bavariei ajunge in premiera si la Timisoara.

Sursa: vinsieu.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.