FB Promo

Sc Star Styll Srl

Vizite: 1786
Strada Tudor Vladimirescu, nr. 43B , 705300
Targu Frumos
T: 0726108009
Email: dochia13@yahoo.com
Web: http://www.dezinsectie-targufrumos.ro
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
S.C. STAR STYLL S.R.L. este specializata in sevicii complete de:

-Dezinsectie (activitatea de combatere a insectelor în stadiul de larvă sau adult cu substanțe chimice specifice);

-Dezinfectie (activitatea de distrugere a germenilor patogeni cu substanțe specifice, în scopul eliminării surselor de contaminare);

-Deratizare (activitatea de stârpire a șoarecilor și șobolanilor prin otrăvire cu substanțe chimice sau prin culturi microbiene), executa operatiuni de distrugere a insectelor zburatoare si taratoare ( tantari, muste, gandaci, plosnite, capuse, viespii, molii, etc.), cat si a rozatoarelor ( sobolani, soareci,etc. ) in spatii deschise, ( terase, curti ), cat si in spatii inchise de orice tip, ( restaurante, birouri, spatii de locuit, depozite, institutii, etc…) cu substante de cea mai buna calitate, din import, aprobate de Inspectoratul de Politie Sanitara si Medicina Preventiva al Municipiului Bucuresti.

Clientii nostri principali sunt institutiile de stat (scoli, gradinte, etc), asociatiile de proprietari, persoanele juritice si fizice, pentru care societatea ofera un pret de -24 % fata de un pret platit la o societate platitoare de T.V.A.

Societatea are in dotare utilaje de tip ‘swingfog’, a caror caracteristica este faptul ca produc asa-numita ‘ceata calda’. Aceasta este recomandata atat in spatii deschise, dar mai ales in spatii inchise, greu accesibile (de ex.subsolurile cladirilor), deoarece “ceata“ produsa patrunde acolo unde alte tipuri de utilaje nu-si pot distribui substanta.

Programul nostru se efectueaza conform standardelor in vigoare, este strict si astfel rezultatele se vad imediat, societatea are implementat stadardul de calitate ISO 9001/2001.

Detinem licenta A.N.R.S.C. clasa 3 pentru servicii D.D.D.

Ofertant inregistrat in sistemul informatic S.E.A.P.

In urma folosirii si testarii a mai multor tipuri de substante atestate pe piata romaneasca cat si pe cea mondiala, societatea isi rezerva dreptul de a decide asupra tipului si concentratiei de substanta necesara pentru a obtine rezultate optime.

Star Styll isi asuma toate responsabilitatile fata de clientii sai, carora le asigura servicii garantate pe durata unui termen ce coincide cu termenul oferit de producator pentru fiecare substanta in parte.

Societatea este infiintata in anul 2003, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului cu nr.15615730, corespunde tuturor normelor in vigoare, fapt demonstrat prin avizele si autorizatiile pe care le detine.

Garantam cea mai buna calitate la cele mai mici preturi practicate pe piata ! Costurile lucrarilor vor fi negociate in functie de necesitatile clientului (suprafata de contact, substanta folosita etc.) si de contraoferta.

Zona de acoperire Dezinfectie: Iasi, Targu Frumos, Podu Iloaiei, Pascani, Harlau, Roman, Suceava.

http://www.dezinsectie-targufrumos.ro
MENTIONAM FAPTUL CA SOCIETATEA NU ESTE PLATITOARE DE T.V.A.
Share |
Adresa: Strada Pescarilor, nr. J6 , bl J6 , 110251, Pitesti
Telefon: -
AB PEST este un departament al SC AB CLEANING SRL alcatuit dintr-o echipa tanara specializata in servicii de dezinsectie, dezinfectie, deratizare si servicii de curatenie....mai multe detalii
Adresa: Bulevardul Dacia, nr. 110 , bl B1 , ap 32 , 410346, Oradea
Telefon: 0745-262923
Aveti probleme cu "musafirii" nepoftiti? Doriti sa scapati rapid, ieftin si usor de ei? Apelati cu incredere la serviciile firmei noastre, S.C. ADERAMED S.R.L. , care executa lucrari de deratizare, d...mai multe detalii
Adresa: Strada Nicolae Iliescu, nr. 4 , ap 6, Timisoara
Telefon: 0256/480524
deratizare si dezinsectie...mai multe detalii
Adresa: Bulevardul General Ion Dragalina, nr. 29 , 300233, Timisoara
Telefon: 0256 200761
Deratizare, dezinfectii, dezinsectii...mai multe detalii
Adresa: Strada Marasesti, nr. 32 , 700344, Bucuresti
Telefon: 0744/132216
Servicii profesionale de deratizare,dezinsectie si dezinfectie!! S.C. ACAROM S.R.L. este o societate comerciala infiintata in 2008 si are ca domeniu principal de activitate prestarea serviciilor de D...mai multe detalii
Adresa: Strada Albinelor, nr. 109A , 300244, Timisoara
Telefon: 0256 283614
Deratizare, dezinsectii, dezinfectii...mai multe detalii
Adresa: Strada Eugen Brote, nr. 8 , 400075, Cluj Napoca
Telefon: 0364809106
Aveti probleme cu vrabiile, porumbeii, pescarusii, ciorile ?
Suntem singura companie din Romania care presteaza servicii profesionale Bird Control
- servicii de capturare, indepartare si...mai multe detalii
Adresa: Strada iuliu maniu, nr. 7 , 70000, Bucuresti
Telefon: 0761404554
Aparate pentru combaterea daunatorilor non-toxice...mai multe detalii
Adresa: Strada Ion Slavici, nr. 105, Timisoara
Telefon: 0256/289911
Deratizare...mai multe detalii
Adresa: Strada BANAT, nr. 10 , bl B4 , sc C , ap 15 , 110407, PITESTI
Telefon: 0248611549
Higiena este una dintre companiile romanesti cu traditie in domeniul dezinsectiei, dezinfectiei, deratizarii si deparazitarii. Si-a inceput activitatea in 1998 fiind o companie cu capital integral rom...mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.