FB Promo

SC Tameli Dist SRL

Vizite: 3332
Bulevardul Dambovita, nr. 100 , 1010
Timisoara
T: 0742050992
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
Distibuitor furaje pentru animale VITAL best nutrition, comercializare pui de o zi, pui de curca, pui de bibilica, boboci de rata, boboci de gasca.
Share |
Adresa: Strada Primaverii, nr. 6/51 , 400540, Cluj Napoca
Telefon: -
Nevertebrate.ro pune la dispozitie cea mai oferta de specii de animale (pesti, creveti, melci, reptile), obiectivul principal al companiei este de a oferi produse destinate acvaristicii si teraristici...mai multe detalii
Adresa: Strada Aurel Vlaicu, nr. 164 , 400581, Cluj Napoca
Telefon: 0764773806
Oferim produse premium pentru horticultura. Alege in gama competa de folie solar, sisteme de irigatii, seminte de legume sau rasaduri de legume. Folie solar profesionala de la 150 de microni la 200...mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.