FB Promo

IMD Horticulture Systems

Vizite: 1682
Strada Aurel Vlaicu, nr. 164 , 400581
Cluj Napoca
T: 0764773806
F: 0764773806
M: 0764773806
Email: foliesolar@gmail.com
Web: www.folie-solar.ro
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
Oferim produse premium pentru horticultura. Alege in gama competa de folie solar, sisteme de irigatii, seminte de legume sau rasaduri de legume. Folie solar profesionala de la 150 de microni la 200 de microni. Plase de protectie pentru sere si solarii: plasa de umbrire , folie de mulcire, agrotextil , plasa contra pasarilor, antigrindina sau anti insecte de calitate. Accesorii pentru solarii si sere. Sisteme de irigatii profesionale cum ar fi: irigare prin picurare , aspersie sau aspersie fina, microaspersie, ceata si capilare.
Share |
Adresa: Bulevardul Dambovita, nr. 100 , 1010, Timisoara
Telefon: 0742050992
Distibuitor furaje pentru animale VITAL best nutrition, comercializare pui de o zi, pui de curca, pui de bibilica, boboci de rata, boboci de gasca....mai multe detalii
Adresa: Strada Primaverii, nr. 6/51 , 400540, Cluj Napoca
Telefon: -
Nevertebrate.ro pune la dispozitie cea mai oferta de specii de animale (pesti, creveti, melci, reptile), obiectivul principal al companiei este de a oferi produse destinate acvaristicii si teraristici...mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.