FB Promo

Kindlein cantaretul cu poeziile „featuring” Eminescu

Vizite: 3279
Categorie: concerte
Data inceput: 29 ianuarie 2014
Ora inceput: 19:00
Data sfarsit: 29 ianuarie 2014
Locatie eveniment: Sala Studio a Casei Artelor din Str. Pacha Nr.8
Kindlein cantaretul cu poeziile „featuring” Eminescu
Kindlein cantaretul cu poeziile „featuring” Eminescu
Share |

Kindlein cântărețul cu poeziile „featuring” Eminescu
- Spectacol muzical -
Miercuri 29 ianuarie ora 19.00 la Sala Studio a Casei Artelor


Eminescu e cool. E hipster, punk și hippie în același timp. Eminescu rocks. E trendy la orice vârstă. Eminescu e viral chiar dacă nu are cont de Facebook sau nu postează pe Youtube.

Ambulanța Culturală împreună cu Direcția Județeană pentru Cultură Timiș vă invită  Miercuri 29 ianuarie ora 19.00 la spectacolul Kindlein cântărețul cu poeziile „featuring” Eminescu. Evenimentul va avea loc în Sala Studio a Casei Artelor din Str Pacha Nr.8.

„Sunt invitați iubitorii de poezie împreună cu cei ce nu iubesc poezia. Mă aștept să vină profa de română dar și corigentul la limba română. Încerc să transpun poezia de pe raftul bibliotecii într-o vibrație 2014. Pentru aceasta mă folosesc de chitara electrică, tobe, acordeon, chitara acustică, percuții, efecte, microfoane speciale etc” Emil Kindlein


În spectacol vor fi prezentate compoziții proprii pe versuri de Eminescu dar și a altor poeți clasici și contemporani. Soundul pendulează între folk, rock și jazz.


Chiar dacă este vorba de poezie „cântărețul cu poeziile” nu e nici pe departe un conformist al folkului. În spectacol chitara electrică și toba sunt cât se poate de rock ca apoi să ajungă natural și firesc la sonoritați dulci pe chitara acustică. Pe alocuri atmosfera e condimentată cu piese în care acordeonul ne aduce pe tărâmul șansonetei.


Vă invităm la un spectacol complex care face parte dintr-o serie de evenimente ce vor avea loc în fiecare miercuri la Sala Studio a Casei Artelor.


Miercuri 29 ianurie, Ora 19.

Sala Studio a Casei Artelor din Str. Pacha Nr.8

Intrare: 10 Lei

Persoană de contact:

Emil Kindlein

Tel: 0737.122.878

kindlein@gmail.com

 


Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.