FB Promo

ARSENAL PARK - Unitate Militara de Vacanta

Vizite: 5360
Strada Codrului, nr. 25 , 335700
Orastie
T: 0354 501 001
F: 0354 501002
M: 0722 405 008
Email: office@arsenalpark.ro
Web: http://www.arsenalpark.ro
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
Alege o misiune sau mai multe si hai la Arsenal Park! Ai la dispozitie aproape 20 de misiuni deja stabilite, + cele cateva zeci pe care le poti imagina chiar tu! Hai la Arsenal Park, sa arati ce stii, sa arati ce poti, sa te dezvolti, sa devii mai bun. Arsenal Park este terenul de joaca ideal pentru sporturi si activitati pe care pur si simplu NU le gasesti in alta parte.

Paintball, Airsoft, ATV, Buggy si alte sporturi motorizate offroad se pot practica in cele mai bune conditii datorita spatiului vast de manevra.

Terenurile pentru sporturi precum golf, basket sau fotbal nu lipsesc nici ele, pentru ca stim cat de mult iti plac distractiile in echipa. Si pentru ca tot am ajuns sa vorbim de echipe, poti sa consideri Arsenal Park una dintre cele mai vaste locatii pentru organizarea unui team building.

O vacanta la Arsenal Park inseamna insa si alte relaxari si divertisment datorita multor locatii turistice apropiate de Orastie.

Pasionatii de cicloturism vor aprecia peisajele si traseele interesante care pot fi strabatute pe doua roti.
Evenimente
Share |
Adresa: Aleea Padurea verde, Timisoara
Campinguri, inclusiv parcuri pentru rulote...mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.