FB Promo

LYNX INTERTRADE s.r.l.

Vizite: 3123
Strada Dej, nr. 7 , 300639
Timisoara
T: 0256201035
M: 0744797046
Email: office@eco-steam.com
Web: www.eco-steam.com
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
Pe acest site puteti gasi cele mai eficiente aparate de spalare, curatare si dezinfectare cu jet de aburi si apa produse in Italia de lideri ai pietei europene si mondiale . Tot aici puteti gasi si ultima inovatie in domeniul car-wash spalarea auto exterioara cu jet de abur cu aparatul ASTRA ALPINA STEAM si aspiratorul cu jet de abur VAPOR 3000A Plus , ideal pentru curatat rapid si eficient interioare auto. In prezent aparatele cu jet de abur comercializate de noi sunt vandute cu succes pe toate continentele, utilizarea principala fiind spalarea si curatarea autovehiculelor mici si medii, curatarea se dezinfectarea spatiilor, aparatelor, instrumentelor , facilitatilor si vehiculelor cu destinatie alimentara si sanitara utilizarea lor fiind practic nelimitata cand e vorba de a curata si dezinfecta ecologic si economic. De asemenea mai puteti gasi si aparatura de cooling prin nebulizare a apei - tehnologia cea mai eficienta de racire exterioara sau pt. spatii interioare ample, tehnologie care isi gaseste aplicatii diverse atat in agricultura, in zootehnie, in industria alimentara, controlul pulberilor si morosurilor, etc. cat si in vinificatie si controlul umiditatii. Produsele si sistemele noastre sunt atestate calitativ prin certificari ISO, PED si CE avand randamente mult superioare metodelor clasice folosite in domeniile lor de aplicare. Vizitati, alegeti si solicitati aparatele dorite sau solicitati la office@eco-steam.com informatii de specialitate.
Share |
Adresa: Strada Spatarului, nr. 15 , 120272, Buzau
Telefon: 0767285850
Atv de vanzare cu livrare rapida, import Germania. Vanzari atv noi.Cauti un atv ieftin ? La noi e solutia...mai multe detalii
Adresa: Strada Elev Nicolae Popovici, nr. 1 , 054547, Bucuresti
Telefon: 0762 447 208
Servicii de remorcare auto pe platforma non stop pentru zona Bucuresti si imprejurimi....mai multe detalii
Adresa: Strada Ariadna, nr. 35A , 300502, Timisoara
Telefon: +40 356 004013
D&D wheels este unicul reprezentant al producatorului german DIEWE WHEELS in Romania.Toate produsele noastre sunt de inalta calitate si sunt prevazute cu certificare individuala TV Germany.
mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.