FB Promo

L I L Structural Design SRL

Vizite: 2574
Strada Cetatii, nr. 6 , 400166
Cluj-Napoca
T: 0722/0744-878769
M: 0766/0788-878769
Email: office@lilstructuraldesign.ro
Web: http://www.lilstructuraldesign.ro
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
L I L Structural Design este o firma clujeana, ce ofera servicii de proiectare constructii (birou de proiectare constructii), consultanta constructii (birou de asistenta tehnica in constructii) si antreprenoriat constructii (birou de antrepriza). Servicii profesionale pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti (arhitecti si ingineri). Proiectare asistata in constructii: concepere, modelare, analiza si optimizare structurala, cu ajutorul unor programe de analiza structurala (FEA) bazate pe Metoda Elementelor Finite (MEF). Proiectare constructii industriale (hale; hale industriale; hale metalice; hale din beton armat; hale productie; hale pentru depozitare; centre de logistica; sedii de firme; spatii productive, de productie; showroomuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii industriale); proiectare constructii civile (scoli; sali de sport; cladiri de birouri; blocuri de locuinte; case familiale; vile; case de vacanta; pensiuni; magazine si spatii comerciale de tip mall; parcuri si centre de retail; supermarketuri; hypermarketuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii civile); proiectare constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii agricole); proiectare constructii speciale -de otel sau de beton- (pasarele metalice; structuri publicitare - panouri, unipoli, totemuri; buncare; silozuri; rezervoare; stalpi; turnuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii speciale).
Consultanta constructii: suport tehnic si asistenta de specialitate, in orice etapa de realizare a oricaror tipuri de constructii enumerate anterior.
Antreprenoriat constructii: planificarea, conducerea si coordonarea intregii activitati de realizare a unei investitii sau a unui obiect de constructie; antrepriza generala; project management (management al proiectului).
De asemenea, in calitate de dealer autorizat, L I L Structural Design propune desenatorilor, arhitectilor, topometristilor si inginerilor proiectanti produsele soft CADian, ce reprezinta programe CAD profesionale, 100% compatibile si echivalente cu programele CAD consacrate, la preturi incredibil de accesibile.
Fara a trebui sa invatati alte ecrane, bare de unelte, iconite si comenzi fata de cele deja cunoscute, CADian 2008 Professional si aplicatiile sale va pot oferi garantia desfasurarii activitatii dumneavoastra de proiectare intr-un cadru perfect legal! Pe site-ul comercial al firmei (www.lildesignsolutions.ro) vi se ofera atat lista completa a produselor soft CADian si a preturilor lor, cat si posibilitatea descarcarii (absolut gratuite si anonime) a unor versiuni de evaluare (Trial), complet functionale pentru 15 zile.
Share |
Adresa: Calea Sagului, nr. 47 , bl 47A , ap 5, Timisoara
Telefon: 0254 730648
Firma de arhitectura URBatectura intocmeste proiecte de arhitectura, amenajari interioare, obtine avize, PUZ, PUD, intocmeste relevee. Obiectivul firmei este satisfacerea cerintelor clientilor prin of...mai multe detalii
Adresa: Intrarea FELIX IACOB DOCTOR, nr. 2 , bl M4 , sc 2 , ap 94 , sector1, Bucuresti
Telefon: 021/3176812
PROIECTARE ARHITECTURA RESTAURARI ...mai multe detalii
Adresa: Strada Chisodei, nr. 79A, Timisoara
Telefon: 0356 105920
CONSTRUCII - Proiectare...mai multe detalii
Adresa: Intrarea Zenit, nr. 8, Timisoara
Telefon: 0256 447781
Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta...mai multe detalii
Adresa: Aleea Hotinului, nr. 11, Timisoara
Telefon: 256128061
Adresa: SOS. MIHAI BRAVU, nr. 35 , sector2, Bucuresti
Telefon: 021/2108759
ARHITECTURA...mai multe detalii
Adresa: Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 6 , bl L61 , sc a , ap Parter , 900170, Constanta
Telefon: 0722426284
Realizam proiecte de design interior clasic de lux pentru ca...mai multe detalii
Adresa: Calea Martirilor 1989, Timisoara
Telefon: 0256/462865
proiectare...mai multe detalii
Adresa: Strada Florimund Mercy, nr. 1 , 300085, Timisoara
Telefon: 0256/306020
proiectare in constructii, urbanism, arhitectura...mai multe detalii
Adresa: Strada Danubiu, nr. 10 , 031932, Bucuresti
Telefon: 0768391194
Weiss Design - Firma de proiectare Bucuresti. Executam proiecte complete de la case si locuinte pana la constructii industriale sau centre comerciale. Oferim asistenta tehnica pe parcursul proiectulu...mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.