FB Promo

L I L Structural Design SRL

Vizite: 2740
Strada Cetatii, nr. 6 , 400166
Cluj-Napoca
T: 0722/0744-878769
M: 0766/0788-878769
Email: office@lilstructuraldesign.ro
Web: http://www.lilstructuraldesign.ro
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
L I L Structural Design este o firma clujeana, ce ofera servicii de proiectare constructii (birou de proiectare constructii), consultanta constructii (birou de asistenta tehnica in constructii) si antreprenoriat constructii (birou de antrepriza). Servicii profesionale pentru beneficiari, investitori, antreprenori si proiectanti (arhitecti si ingineri). Proiectare asistata in constructii: concepere, modelare, analiza si optimizare structurala, cu ajutorul unor programe de analiza structurala (FEA) bazate pe Metoda Elementelor Finite (MEF). Proiectare constructii industriale (hale; hale industriale; hale metalice; hale din beton armat; hale productie; hale pentru depozitare; centre de logistica; sedii de firme; spatii productive, de productie; showroomuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii industriale); proiectare constructii civile (scoli; sali de sport; cladiri de birouri; blocuri de locuinte; case familiale; vile; case de vacanta; pensiuni; magazine si spatii comerciale de tip mall; parcuri si centre de retail; supermarketuri; hypermarketuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii civile); proiectare constructii agricole (hale zootehnice; hale de productie agricola; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii agricole); proiectare constructii speciale -de otel sau de beton- (pasarele metalice; structuri publicitare - panouri, unipoli, totemuri; buncare; silozuri; rezervoare; stalpi; turnuri; alte tipuri de cladiri si structuri de constructii speciale).
Consultanta constructii: suport tehnic si asistenta de specialitate, in orice etapa de realizare a oricaror tipuri de constructii enumerate anterior.
Antreprenoriat constructii: planificarea, conducerea si coordonarea intregii activitati de realizare a unei investitii sau a unui obiect de constructie; antrepriza generala; project management (management al proiectului).
De asemenea, in calitate de dealer autorizat, L I L Structural Design propune desenatorilor, arhitectilor, topometristilor si inginerilor proiectanti produsele soft CADian, ce reprezinta programe CAD profesionale, 100% compatibile si echivalente cu programele CAD consacrate, la preturi incredibil de accesibile.
Fara a trebui sa invatati alte ecrane, bare de unelte, iconite si comenzi fata de cele deja cunoscute, CADian 2008 Professional si aplicatiile sale va pot oferi garantia desfasurarii activitatii dumneavoastra de proiectare intr-un cadru perfect legal! Pe site-ul comercial al firmei (www.lildesignsolutions.ro) vi se ofera atat lista completa a produselor soft CADian si a preturilor lor, cat si posibilitatea descarcarii (absolut gratuite si anonime) a unor versiuni de evaluare (Trial), complet functionale pentru 15 zile.
Share |
Adresa: Strada Iosif Nemoianu, nr. 6A , 300011, Timisoara
Telefon: 0256/201953
CONSTRUCȚII - Proiectare CONSTRUCȚII - Consultanță ARHITECTURĂ ...mai multe detalii
Adresa: Calea Unirii, nr. 6 , 032023, Bucuresti
Telefon: 0720665365
Nobili Design este o firma de design interior,...mai multe detalii
Adresa: SOSEAUA TITULESCU NICOLAE, nr. 94 , bl 14-14A , ap 70 , sector1, Bucuresti
Telefon: 021/2235467
BIROU INDIVIDUAL DE ARHITECTURA...mai multe detalii
Adresa: Strada Divizia 9 Cavalerie, nr. 49A , 300264, Timisoara
Telefon: 0256 283283
Arhitectura...mai multe detalii
Adresa: Intrarea FILIOARA, nr. 1 , 10605 , sector1, Bucuresti
Telefon: 021/2117218
ARHITECTURA PROIECTARE...mai multe detalii
Adresa: , TOATA TARA
Telefon: 0766415043
Constructii case , vile, case de vacanta, pensiuni , sedii birouri - la rosu, la cheie!

Case din zidarie caramida sau BCA, case lemn , cabane, locuinte multifamiliale, duplex-uri, pensi...mai multe detalii
Adresa: Strada Victor Babes, nr. 32, Timisoara
Telefon: 0256 467386
Lucrari de constructii, inclusiv lucrari de arta...mai multe detalii
Adresa: Aleea Garofitei, nr. 9 , bl L61 , sc A , ap Parter , 900177, Constanta
Telefon: 0720665365
Firma specializata in servicii premium de design interior , proiectare interioare ,arhitectura de interior ,proiectare mobilier ,amenajari interioare case ,vile ,apartamente si spatii comerciale. Ofer...mai multe detalii
Adresa: Strada Sagului, nr. 43 , 300496, Timisoara
Telefon: 0720665365
Pentru cei care iubesc stilul si calitatea, un proiect de design interior stil clasic reprezinta aleg...mai multe detalii
Adresa: Strada Chisodei, nr. 79A, Timisoara
Telefon: 0356 105920
CONSTRUCȚII - Proiectare...mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.