FB Promo

Design interior de lux- Nobili Design

Vizite: 1050
Calea unirii, nr. 9 , 021340
Bucuresti
T: 0720665365
Email: nobilidesign@gmail.com
Web: http://www.nobili-interior-design.ro/blog
Pentru a trimite cv-ul trebuie sa fi logat si sa ai uploadat poza si cv-ul
Sa te gandesti care ar fi elementele care compun un design interior de lux ti se pare a fi o adevarata provocare? Nu mai este cazul. Iti venim in ajutor cu cateva idei pentru ca designul interior al casei tale sa fie unic, original, confortabil si bineinteles, de lux. Un perete de ferestre… pentru a profita de peisajul urban. Sau de o panorama minunata asupra unui lac, munte sau padure. Te vei putea bucura de un diapazon al anotimpurilor. Interiorul casei tale va fi si el ultra-luminos, plin de viata si linistitor. Pe scurt, foarte bun pentru moral. Un mobilier iconic. Design interior de lux inseamna si reinterepretarea marilor clasici, revizitati si actualizati prin intermediul unei tehnologii moderne. O opera de arta la tine in decor este un must have. Un parchet indraznet. Un parchet decorativ de cea mai inalta calitate este cea mai buna alegere. Cel care foloseste rasina epoxidica de asemenea. Se poate chiar personaliza. Piese unice si originale. Sculpturile luminoase sunt ideale pentru a te insoti in momentele magice. Un mobilier mineral pentru lavoar va impresiona cu siguranta pe toata lumea. Mobilierul trebuie sa imbine rusticitatea cu modernitatea. Puteti opta pentru un mobilier italian clasic atat in living cat si in dormitoare. Sa te speli pe maini devine o experienta unica si senzariala. Un dus imens. Dusul ideal pentru un design de lux este cel care te face sa traiesti momente de extaz unice. Trebuie sa poti sa controlezi temperatura, jetul de apa, debitul si unghiul jeturilor, sa adaugi un generator de vapori, sa asculti muzica ta preferata si sa profiti de cromoterapie. Materiale satinate si tapet somptuos. Motivele, culorile, texturile, tapetul sau tesaturile sunt cele care dau stil unei incaperi si dinamizeaza ambianta. Un confort imens, integrari ale naturii, mobilier design si materiale insolite, iata ceea ce defineste un design interior de lux. Tu pe ce obiecte de lux alegi sa mizezi? Pagina web proiecte - http://www.nobili-interior-design.ro.
Share |
Adresa: Strada IZBICEN, nr. 102A , sector1, Bucuresti
Telefon: 021/3266958; 021/3267397
CONSTRUCTII...mai multe detalii
Adresa: Bulevardul Cetatii, nr. 4, Timisoara
Telefon: 0256/421838
Adresa: Strada AROMEI, nr. 96 , sector2, BUCURESTI
Telefon: 021/2420054
CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE...mai multe detalii
Adresa: Strada REMUS, nr. 6
Telefon: 021/3212016
CONSTRUCTII CIVILE...mai multe detalii
Adresa: Strada MAGURA VULTURULUI, nr. 2 , sector3, Bucuresti
Telefon: 021/2502023
CONSTRUCTII...mai multe detalii
Adresa: Strada Bucuresti, nr. 12 , ap 2, Timisoara
Telefon: 0256 499710, 0256 493220
Confectii si structuri metalice. Constructii civile si industriale. Sisteme de ventilatie....mai multe detalii
Adresa: Strada Andrei Mocioni, nr. 11, Lugoj
Telefon: 0256 307234
Constructii industriale. Hale industriale....mai multe detalii
Adresa: Strada Vulturilor, nr. 69, Timisoara
Telefon: 0256 48.09.76
Acoperisuri cu tabla tip Lindab. Hale industriale. Instalatii electrice. Rigipsuri. Amenajari interioare....mai multe detalii
Adresa: Strada Daliei, nr. 13A, Timisoara
Telefon: 0256/498913
Constructii Amenajari interioare si exterioare...mai multe detalii
Adresa: Strada Unirii, nr. 7 , 032024, Sector 3
Telefon: 0720665365
Realizam proiecte de design interior stil clasic pentru apartamente cu 3 si 4 camere care vor reflecta stilul de viata al proprietarilor dar si bugetul alocat de acestia. E mic dar potrivit pentru as...mai multe detalii
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.