FB Promo

Admitere Universitatea Tibiscus din Timisoara

Vizite: 681
Categorie: alte_evenimente
Data inceput: 6 septembrie 2019
Data sfarsit: 26 septembrie 2019
Admitere Universitatea Tibiscus din Timisoara
Admitere Universitatea Tibiscus din Timisoara
Share |

În perioada 06 Septembrie - 26 Septembrie 2019, orele 09-18, se fac înscrieri la Universitatea ”Tibiscus” din Timișoara, la toate programele de studii. Înscrierile se fac la secretariatele facultăților din str. Lascăr Catargiu nr. 6.

Taxele de școlarizare sunt încurajatoare și pot fi eșalonate pe maximum cinci rate, pe întreaga durată a anului universitar.

Vă așteptăm cu drag!

 

Studii universitare de licență:

 

Studii universitare de master:

 

Sursa: Universitatea Tibiscus din Timisoara
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.