FB Promo

PUNEM LUMEA ÎN MIȘCARE! LUNA DONATORULUI DE SÂNGE

Vizite: 399
Categorie: alte_evenimente
Data inceput: 14 iunie 2021
Data sfarsit: 14 iulie 2021
Locatie eveniment:
PUNEM LUMEA ÎN MIȘCARE! LUNA DONATORULUI DE SÂNGE
PUNEM LUMEA ÎN MIȘCARE! LUNA DONATORULUI DE SÂNGE
Share |

PUNEM LUMEA ÎN MIȘCARE!

De Ziua Mondială a Donatorului de Sânge, 14 iunie, CRTS (Centrul Regional de Transfuzie Sanguină) Timișoara în parteneriat cu asociatia ACAS (Asociația pentru Capacitarea Abilităților Speciale) lansează campania LUNA DONATORULUI DE SÂNGE în care, fiecare zi a săptămânii este dedicată unei afecțiuni specifice care necesită tranfuzii sanguine. Ca semn de multumire si pretuire pentru gestul lor nobil, sponsorii vor oferi donatorilor: cafea, fructe, dulciuri și insigne autocolante, iar zilnic, prin extragere de tip tombolă, mai multe premii: bilete la teatru, platouri alimentare, tricouri, echipamente sportive, bilete la filarmonică.

Pentru a marca începutul campaniei, formația instrumentală Siblings Quintet vor oferi un recital.

De asemenea, organizatorii vă invită să participați la o conferință de presă, care va evidenția valoarea gestului altruist al donatorilor de sânge și importanța fidelizării acestora, în vederea acoperirii necesarului celor 17 spitale din judetul Timiș.


Perioada de desfășurare a campaniei:
Începere:Luni, 14 iunie 2021, orele 8:00
Final: Miercuri, 14 iulie 2021, orele 13:00

Conferința de presă:
Luni, 14 iunie 2021, orele 9:30

Donează sânge – donează viață!
Vă așteptăm cu drag!

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.