FB Promo

Actiune reciclare aparate electrice in Timisoara Nord

Vizite: 1242
Categorie: alte_evenimente
Data inceput: 18 octombrie 2014
Data sfarsit: 28 octombrie 2014
Locatie eveniment: Orasul Timisoara, zona de nord
Se adreseaza: publicului larg
Actiune reciclare aparate electrice in Timisoara Nord
Actiune reciclare aparate electrice in Timisoara Nord
Share |

"Locul deseurilor nu este in preajma ta!" Recicland, poti castiga si un premiu important.

In data de  sambata 18 octombrie 2014, intre orele 10-17, cetatenii pot depune deseurile electrice si elecrocasnice vechi sau defecte la oricare dintre cele 10 puncte de colectare din zona de Nord a Timisoarei:

1. Sc Gim 7, Str. II de la Brad nr. 2, zona Ion Ionescu de la Brad

2. Gradinita PP4 CA Rosetti nr. 6, zona Ronat

3. Gradinita PP24 Str. maslinului nr. 7/9, zona Blascovici

4. Gradinita PP nr 20, Str. Irlandei nr. 53, zona Lipovei

5. Sc Gim 19, Bd Cetatii nr. 24, zona Circumvalatiunii

6.  Sc Gim 19, Bd Cetatii nr. 24, zona Circumvalatiunii

7. Colegiul National CD Loga

8. Liceul teoretic Nikolau Lenau

9. Sc Gim 16, Str. Bucuresti nr. 11, zona Tpografilor

10  Sc Gim 21, Bd Simion Barnutiu nr. 9, zona Kogalniceanu

Asociația Română pentru Reciclare – RoRec (www.rorec.ro) este o organizație non-profit, formată de unsprezece dintre cei mai cunoscuți fabricanți europeni de aparatură electrocasnică prezenți pe piața din România.

Practic, Asociația RoRec preia responsabilitatea producătorilor de aparatură electrocasnică și gestionează toate activitățile necesare colectării, tratării și reciclării deșeurilor de echipamente electrice și electronice (DEEE), asigurând, în același timp, eliminarea în siguranță și protecția mediului, în conformitate cu legislația europeană în domeniu și cu standardele WEEE LABel of EXcellence sau “Eticheta de Excelență în Reciclare”.

 

Proiecte

Reteaua Nationala de Colectare

Locul deșeurilor nu este în preajma ta!

Pentru a reuși să comunice cât mai bine cu publicul său, Asociația RoRec a dezvoltat programe adresate tuturor categoriilor de cetățeni. Una dintre cele mai cunoscute campanii realizate de Asociația RoRec se numește „Locul deșeurilor nu e în preajma ta!” și se desfășoară din 2010 la nivel național.

Peste 6.000 de voluntari s-au implicat în proiectele asociației noastre, voluntari care au împărtășit comunităților lor grija față de mediul în care trăim cu toții. Ei sunt Super eroii noștri.

 

 

 

 


Sursa: RoREC
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.