FB Promo

Prelegere cu dr. Heiner Wittmann

Vizite: 8456
Categorie: alte_evenimente
Data inceput: 28 ianuarie 2013
Ora inceput: 13:00
Data sfarsit: 28 ianuarie 2013
Prelegere cu dr. Heiner Wittmann
Prelegere cu dr. Heiner Wittmann
Share |
Prelegere privind tema „Reconciliere și cooperare. Tratatul franco-german la 50 de ani” cu dr. Heiner Wittmann.
 
După trei războaie nimicitoare, o apropiere între Germania și Franța s-a petrecut în cea de-a doua jumătate a secolului XX. În ianuarie 1963, cele două state, au semnat un taratat franco-german de prietenie. De atunci, Germania și Franța sunt motorul integrării europene, indiferent de modalitățile de abordare a vicisitudinilor istorice, mai ales a crizei economice din 2008. Dialogul dintre Germania și Franța continuă să reprezinte un progres pentru Europa. 
 
Dr. Heiner Wittman a făcut studii de istorie, de științe, de literatură și de lingvistică franceză la Paris și la Bonn, și este autorul mai multor lucrări asupra lui Sartre și Camus, mai ales.
 
De altfel, specialist al relațiilor franco-germane, Heiner Wittman a lansat în 2006 un blog franco-german, « France-Blog » (www.france-blog.info) care numără astăzi 1600 de articole.
 

 

Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.