FB Promo
Whatsapp, blocat in Brazilia
Vizite: 3018
20 iulie 2016
Whatsapp, blocat in Brazilia
Whatsapp, blocat in Brazilia
Share |

Whatsapp, popularul serviciu de mesagerie deținut de Facebook, a fost blocat pe termen nelimitat în Brazilia, după ce a refuzat să coopereze cu procurorii, relateaza Digi24.

Decizia a fost luată de un judecător din Rio de Janeiro deoarece compania a refuzat să dezvăluie informații necesare pentru un proces penal. Hotărârea afectează 100 de milioane de utilizatori de Whatsapp din Brazilia.

Interdicția, spune judecătorul, va fi ridicată atunci când vor fi furnizate informațiile cerute. Reprezentanții firmei se apără și spun că mesajele trimise prin aplicație sunt criptate și nu sunt stocate pe serverele proprii.

Procurorul-general la Braziliei este de partea Whatsapp și spune că judecătorii care blochează serviciul de mesagerie interpretează greșit legea.

Sursa: Digi24
Foto: venturebeat.com
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.