FB Promo
Vreme neobisnuit de CALDA pentru aceasta perioada | Cum va fi vremea de Revelion?
Vizite: 1813
28 decembrie 2013
Vreme neobisnuit de CALDA pentru aceasta perioada | Cum va fi vremea de Revelion?
Vreme neobisnuit de CALDA pentru aceasta perioada | Cum va fi vremea de Revelion?
Share |

Vreme neobișnuit de caldă pentru această perioadă, mai ales în vestul țării și în București. În Capitală, temperatura e de câteva ori mai ridicată decât ar fi fost normal la sfârșit de decembrie. Așa că bucureștenii au ieșit să profite de căldura de afară. este în parcul Herăstrău.

 

Cum va fi vremea de Revelion?

Nici vorbă de zăpadă, nici măcar la munte, unde turiștii se vor putea bucura doar de omătul rămas de acum 3 săptămâni și de neaua artificială. Vor fi doar fulguieli sau burniță acolo unde temperatura va fi pozitivă.

Noaptea dintre ani va fi liniștită din punct de vedere meteo, cu temperaturi cuprinse între -7 și +1 grad. Ziua se așteaptă cel mult 9-10 grade. Așa arată prognoza și pentru primele zile ale noului an.

Puteti vedea AICI : ESTIMAREA EVOLUȚIEI VALORILOR TERMICE ȘI A PRECIPITAȚIILOR ÎN INTERVALUL 23 DECEMBRIE 2013 - 5 IANUARIE 2014

Sursa: TVR
Foto: Renasterea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.