FB Promo
Ploile au adus praf din Sahara peste tara noastra
Vizite: 1875
2 martie 2016
Ploile au adus praf din Sahara peste tara noastra
Ploile au adus praf din Sahara peste tara noastra
Share |

Ploile care au căzut noaptea trecută au adus cu ele și o pulbere fină de praf saharian. Pulberea de culoare albicioasă sau roșiatică a fost vizibilă în multe zone din țară, mai ales pe mașini, relateaza Digi24.

Acest fenomen a fost provocat în mare parte de o circulație intensă din sectorul sudic, fapt ce a favorizat ridicarea în atmosferă a particulelor fine de praf, ca apoi ele să fie aduse de picăturile de apă la nivelul solului.

O situație similară s-ar putea repeta la sfârșitul acestei săptămâni când, din nou, circulația se va orienta din sector sud-vestic, chiar sudic.

Sursa: Digi24
Foto: www.evz.ro
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.