FB Promo
Guvernul ridica STAREA DE ALERTA din judete | Ponta avertizeaza privind posibile INUNDATII
Vizite: 1961
3 februarie 2014
Guvernul ridica STAREA DE ALERTA din judete | Ponta avertizeaza privind posibile INUNDATII
Guvernul ridica STAREA DE ALERTA din judete | Ponta avertizeaza privind posibile INUNDATII
Share |

Starea de alertă va fi ridicată pentru toate județele care s-au aflat, săptămâna trecută, sub cod roșu, dar autoritățile trebuie să fie pregătite în continuare, probabil, pentru inundații inevitabile după căderile de zăpadă din ultimele zile, a declarat premierul Victor Ponta.

"Încetăm starea de alertă, însă vreau să vă spun de pe acum, chiar dacă poate părea prematur, dar nu e niciodată prematur, bănuiesc că o să ne pregătim la un moment dat pentru niște inundații, că, dacă a nins mult, la un moment dat inevitabil se va întâmpla și acest lucru", a spus Ponta în comandamentul de iarnă reunit la Guvern.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.