FB Promo
COD GALBEN de vant in patru judete
Vizite: 2107
1 februarie 2014
COD GALBEN de vant in patru judete
COD GALBEN de vant in patru judete
Share |

Administrația Națională de Meteorologie a emis avertizări de cod galben de vânt valabile sâmbătă în mai multe zone din țară, rafalele depășind chiar 90 de kilometri la oră.

În Caraș-Severin și Timiș, până la ora 20.00, sunt anunțate intensificări ale vântului care, la rafală, vor atinge și depăși izolat 60-70 km/h.

Tot până la ora 20.00, în sudul județul Sibiu vor fi intensificări ale vântului care vor atinge și depăși, la rafală, 60 km/h.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.