FB Promo
COD GALBEN de ploi si vijelii in 20 de judete din tara | HARTA zonelor afectate
Vizite: 1781
3 iulie 2014
COD GALBEN de ploi si vijelii in 20 de judete din tara | HARTA zonelor afectate
COD GALBEN de ploi si vijelii in 20 de judete din tara | HARTA zonelor afectate
Share |

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi, valabilă de joi de la ora 18.00 până vineri la ora 06.00 în 2-0 de județe și București. Se vor produce ploi torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și căderi de grindină.

În județele avertizate cu cod galben vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului ce pot lua aspect de vijelie și, pe arii restrânse, căderi de grindină. Cantitățile de apă vor depăși local 15 - 20 de litri pe metru pătrat și izolat 40 de litri pe metru pătrat.

Avertizarea a fost emisă pentru București și județele Ilfov, Giurgiu, Călărași, Ialomița, Buzău, Prahova, Sibiu, Brașov, Covasna, Harghita, Vrancea, Bacău, Vaslui, Iași, Neamț, Suceava, Botoșani și unele zone din Maramureș, Bistrița-Năsăud și Mureș.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.