FB Promo
COD GALBEN de ceata | Circulatie ingreunata in Bucuresti si 19 judete
Vizite: 1698
25 decembrie 2013
COD GALBEN de ceata | Circulatie ingreunata in Bucuresti si 19 judete
COD GALBEN de ceata | Circulatie ingreunata in Bucuresti si 19 judete
Share |

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting COD GALBEN de ceață pentru București și mai multe județe din țară. Circulația se desfășoară cu dificultate pe mai multe drumuri naționale și pe autostrăzile A1, A2 și A3, din cauza ceții, care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, iar în unele zone și sub 50 de metri, pentru București și 19 județe din sud, est și centru.

Potrivit Centrului Infotrafic din Poliția Română, pe autostrăzile A1, A2 și A3, ceața reduce vizibilitatea sub 100 de metri, iar pe unele porțiuni de drum și sub 50 de metri. De asemenea, în mai multe județe este ceață, care reduce vizibilitatea între 200 și 50 de metri.

Sursa: Mediafax
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.