FB Promo
Arctica a inregistrat cele mai calde 12 luni din istorie
Vizite: 1635
14 decembrie 2016
Arctica a inregistrat cele mai calde 12 luni din istorie
Arctica a inregistrat cele mai calde 12 luni din istorie
Share |

Arctica a înregistrat cele mai calde 12 luni de la începutul înregistrării temperaturilor în această regiune, în 1900, când un val de aer cald a determinat o topire semnificativă a gheții, relevă marți un raport al Agenției americane pentru oceane și atmosferă Administration (NOAA), relateaza Digi24.

„Temperatura medie anuală a aerului deasupra solului a fost cea mai ridicată înregistrată vreodată”, indică raportul anual privind regiunea arctică (Report Card Arctic) publicat de această agenție federală, precizând că această temperatură a fost cu 3,5 grade Celsius peste cea din anul 1900 în perioada octombrie 2015 — septembrie 2016, potrivit Agerpres.

Sursa: Digi24
Foto: Digital Blasphemy
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.