FB Promo
Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision 2015
Vizite: 3204
9 martie 2015
Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision 2015
Voltaj va reprezenta Romania la Eurovision 2015
Share |

Trupa Voltaj va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2015, de la Viena (Austria), cu piesa „De la capăt”, câștigătoare a finalei selecției naționale Eurovision, care s-a desfășurat duminică seară, la Sala Polivalentă din Craiova, potrivit Mediafax, relateaza Digi24.

Trupa Voltaj, care va reprezenta România la Eurovision 2015, a fost aleasă în urma punctajului primit de la juriul de specialitate (50%) și prin televoting (50%).

Astfel, trupa Voltaj a obținut 4.707 voturi din partea publicului, care s-au transformat în 12 puncte, cărora li s-au adăugat cele 12 puncte din partea juriului.

Pe poziția a doua, în urma voturilor, s-a situat Luminița Anghel („A Million Stars”), cu 18 puncte, iar, pe poziția a treia, Ovidiu Anton („Still Alive”), cu 15 puncte.

Juriul selecției naționale a concursului Eurovision a fost format din interpretul și compozitorul Mihai Pocorschi, Ovi - Ovidiu Cernăuțeanu -, care a reprezentat România la Eurovision 2014, alături de Paula Seling, Bogdan Honciuc, corespondent pentru Eurovision în România și Republica Moldova, Anca Lupeș, specialist în management și impresariat artistic, și compozitorul și dirijorul Viorel Gavrilă (președinte).

Sursa: Digi24
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.