FB Promo
Video: Vezi spotul TV pentru care Google a platit 5 mil. dolari
Vizite: 905
8 februarie 2010
Video: Vezi spotul TV pentru care Google a platit 5 mil. dolari
Video: Vezi spotul TV pentru care Google a platit 5 mil. dolari
Share |
Google, cel mai popular motor de cautare, a prezentat o reclama cu o durata de un minut, in valoare de 5 milioane dolari in timpul Super Bowl, evenimentul sportiv cu cea mai mare audienta in SUA, utilizarea reclamei TV fiind un eveniment rar pentru compania de Internet, scrie Bloomberg.

"Nu am vrut sa cream o reclama pentru Super Bowl sau pentru televiziune", a declarat directorul executiv, Eric Schmidt. "Obiectivul nostru este de a crea o serie de clipuri scurte despre produsele si utilizatorii nostri, si despre cum interactioneaza acestia. Deoarece am avut o reactie pozitiva pe YouTube, am decis sa impartim acest continut cu o audienta mai mare", a adaugat oficialul.

Schmidt a declarat in urma cu o saptamana pe site-ul de micro-blogging Twitter ca este nerabdator sa vada meciul de fotbal american. Analisti din industrie anticipau atunci un spot pentru noul telefon mobil Nexus One.

CBS, televiziunea ce difuzeaza meciul, a anuntat ca pentru un spot de cu o durata de 30 de secunde pretul depaseste 3 milioane dolari.
Sursa: wall street
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.