FB Promo
Video: Primul lucru pe care il faci la cununie - schimbi statusul pe facebook
Vizite: 1295
4 decembrie 2009
Video: Primul lucru pe care il faci la cununie - schimbi statusul pe facebook
Video: Primul lucru pe care il faci la cununie - schimbi statusul pe facebook
Share |

Care este primul gând, după ce te căsătorești? Pentru unii, luna de miere, pentru alții petrecerea de după. Pentru un american pasionat de internet, primul gând a fost să își actualizeze informațiile de pe Facebook.

După a spus DA, în loc să-și sărute soția, bărbatul a intrat pe Facebook de pe mobil și și-a schimbat profilul din "implicat într-o relație" în "căsătorit". Atât publicul cât și preotul au izbucnit în râs. Când totul părea să se fi terminat, mirele a scos un alt telefon din buzunar și i l-a dat miresei pentru ca și aceasta să-și schimbe informația din profil.

La sfârșit, preotul i-a îndemnat să se sărute, spunând că, de acum căsnicia lor este oficială și pe...Facebook.


You need a modern Browser with Adobe Flash Player to view this.
Sursa: antena3
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.