FB Promo
Video: Facebook, mai tare decat Google, YouTube, Yahoo si Wikipedia la un loc
Vizite: 2199
18 februarie 2010
Video: Facebook, mai tare decat Google, YouTube, Yahoo si Wikipedia la un loc
Video: Facebook, mai tare decat Google, YouTube, Yahoo si Wikipedia la un loc
Share |

Facebook, cea mai mare rețea socială din lume cu peste 400 de milioane de utilizatori, atrage tot mai mulți internauți, iar aceștia petrec mai mult timp pe site decât pe Google, YouTube, Yahoo și Wikipedia la un loc.

Facebook  este site-ul numărul unu la ora actuală. Un utilizator de Internet din Statele Unite petrece mai mult timp pe rețeaua socială decât pe Google, Yahoo!, YouTube, Microsoft, Wikipedia și  Amazon la un loc, conform datelor companiei de cercetare Nielsen.

Conform datelor Nielsen, în luna iunie a anului 2009, un utilizator obișnuit din SUA petrecea în jur de 4 ore și 39 de minute pe lună în rețeaua Facebook, adică 9,3 minute pe zi, într-o luna cu 30 de zile. În luna august, timpul a crescut la 5 ore și 46 de minute sau 11,5 minute pe zi.

În luna ianuarie a acestui an, un utilizator de Facebook petrecea în jur de 7 ore pe lună, adică 14 minute pe zi. Dacă ar fi să adunăm timpul petrecut pe Google (1:23), Yahoo (2:09), YouTube (1:02), Microsoft/Bing (1:35) Wikipedia (0:15) și Amazon (0:22), nu ar fi de ajuns pentru a depăși timpul petrecut pe Facebook.

Facebook a anunțat că a depășit pragul de 400 de milioane de utilizatori, la nivel mondial, la începutul acestei luni. Facebook are în țara noastră peste 550.000 de utilizatori, iar numărul este în continuă creștere.

Sursa: capital, mashable, youtube
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.