FB Promo
Video: Cele mai amuzante replici si gafe ale politicienilor romani in 2009
Vizite: 6512
31 decembrie 2009
Gigi Becali si Vadim Tudor
Gigi Becali si Vadim Tudor
Foto: Gigi Becali si Vadim Tudor
Share |

Dacă reușiți să faceți abstracție de jocurile de culise, de traficul de influență și de corupție, politica e de multe ori tare amuzantă. Iar politicienii - surse inepuizabile de umor. Involuntar de cele mai multe ori. În 2009, ne-au oferit câteva momente vesele și mult mai multe penibile, dar toate de neuitat.

Sursă de haz a fost Teodor Palelogu, fostul ministru al Culturii, dar și democrat-liberalul Ioan Oltean. Părerile lui Traian Băsescu despre școală au fost, și în 2009, de neprețuit. Președintele a ajuns să tundă oi, iar fiica lui a venit cu idei... halucinante.Sursa: videonews
Foto: Life PamPam, Deco
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.