FB Promo
Video: Cel mai spectaculos foc de artificii 2010 la Sydney Australia
Vizite: 4127
31 decembrie 2009
Sydney, Australia
Sydney, Australia
Foto: Sydney, Australia
Share |

500.000  de persoane au admirat impresionatul foc de artificii de anul acesta de la Sydney. Spectacolul a costat primăria aproape 600.000 de dolari. Organizatorii au pregătit 36.000 de artificii, trase din 15 locații diferite de pe celebrul pod al portului, devenit practic incandescent.

Pentru intrarea în 2010, autoritățile din metropola australiană au pregătit și o inedită procesiune maritimă și aeriană. Petrecăreții au admirat 55 de nave decorate special pentru Anul Nou și avioane de epocă, 15 la număr, care au survolat portul.

Sursa: realitatea
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.