FB Promo
Video & Foto: Journeys With the Messiah - Calatorii cu Mesia, Michael Belk
Vizite: 9373
13 septembrie 2009
Video & Foto: Journeys With the Messiah - Calatorii cu Mesia, Michael Belk
Video & Foto: Journeys With the Messiah - Calatorii cu Mesia, Michael Belk
Share |
Michael Belk este unul dintre cei mai buni fotografi din lumea modei.
Munca sa a aparut in Vogue, Elle, GQ si Vanity Fair. Printre clientii sai amintim: Nautica, J. Crew, Polo sau Christian Dior, dar asta este doar o portie din ceea ce a realizat in viata.


Combinand darul sau in calitate de fotograf cu simtul natural ca si vanzator, a creat campanii de publicitate cu multe companii renumite din industia modei. Peste 30 de ani a fost omul din spatele camerei, director de creatie sau producator in lumea modei.

Dupa o perioada de investitii si succese a decis ca sa creeze "Journeys With the Messiah" - Calatorii cu Mesia. Michael Belk se uita astfel in urma la viata sa ca si la o incredibila calatorie – una plina de lectii invatate.

Website: "Journeys With the Messiah": http://www.thejourneysproject.com


 

Autor: infoo
Lasa un mesaj
Nume (obligatoriu)
Adresa ta de e-mail (aceasta nu va fi publicata)
Mesaj
Completeaza textul din imagine
Parteneri:
Centru de Limbi Moderne, cursuri si testare internationala, Servicii educationale de calitate. Proiecte sociale si programe de dezvoltare personala.
Language Center & Professional Training, Internet & Software Development Solutions, Multimedia Development, Audio & Video Production
INFOO Hosting, Register and Transfer Web Domain Names: .com .org .info .ro and more
Ofera informatii, consiliere, asistenta si raspunsuri la intrebari privind Uniunea Europeana in judetele Timis si Caras-Severin.
Centrul de Voluntariat Timisoara asigura comunitatii posibilitatea solutionarii problemelor prin intermediul voluntariatului.
YMCA Romania are ca scop dezvoltarea societatii contemporane prin formarea pozitiva a tinerilor, pentru consolidarea comunitatii.